Τραγωδία στο Μεξικό με μια νεκρή οπαδό της Μοντερέι και αρκετούς τραυματίες

santos_laguna
Το μεξικάνικο ποδόσφαιρο έπεσε και πάλι θύμα βίας, με απολογισμό μια νεκρή γυναίκα, αλλά και αρκετούς τραυματίες οπαδούς της Μοντερέι. 

Τραγωδία στο Μεξικό και το ποδόσφαιρο θύμα βίας ακόμα μια φορά... Αμέσως μετά το ματς της Μοντερέι με τη Σάντος, μια νεαρή οπαδός της πρώτης έπεσε νεκρή και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν, όταν μικρό φορτηγό τους παρέσυρε. Ειδικότερα, οπαδοί της Σάντος Λαγκούνα επιδίωξαν να επιτεθούν με πέτρες σε αυτούς της Μοντερέι που έτρωγαν σε πάγκο του δρόμου. Οι τελευταίοι προσπάθησαν να ξεφύγουν και τότε ένα φορτηγό έπεσε πάνω τους. Τουλάχιστον έξι άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση, μια γυναίκα όμως έχασε τη μάχη για τη ζωή. Υπήρξαν φήμες που τόνιζαν πως ο οδηγός του φορτηγού είναι οπαδός της Σάντος, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Υπήρξαν πάντως συλλήψεις από την αστυνομία και αναμένονται ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα