Μπορέ: Οδεύει προς Ιντερνασιονάλ ο Κολομβιανός που είχε «ακουστεί» για Ολυμπιακό

3310915

bet365

Ο Σάντος Μπορέ που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι, «κλείνει» στην Ιντερνασιονάλ.

Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ που είχε «ακουστεί» στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι, οδεύει προς τη Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έπαιζε δανεικός από την Άιντραχτ στη Βέρντερ Βρέμης και πλέον προβάρει τα Ερυθρόλευκα της Ιντερνασιονάλ από το Πόρτο Αλέγκρε. Με τη φανέλα της Βέρντερ κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές ενώ σημείωσε και τέσσερα τέρματα.

Η Ιντερνασιονάλ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άιντραχτ για την αγορά του Μπορέ στα έξι εκατομμύρια ευρώ, ενώ 300.000 ευρώ θα πάνε στη Βέρντερ για τον άμεσο τερματισμό του δανεισμού του. Μένει να φανεί αν ο 28χρονος φορ θα μετακομίσει τώρα στη Βραζιλία ή το επόμενο καλοκαίρι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα