Ρονάλντο: Ευστόχησε στα δυο πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος, «πλήγωσε» τον Μπενζεμά και είναι πρώτος σκόρερ του 2023 (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
cristiano_ronaldo_al_nassr

bet365

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ με 5-2, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις χάρη σε δυο πέναλτι που έδωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της χρονιάς.

Στο «photo finish» της σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην κορυφή των σκόρερ για το 2023! Η Αλ Νασρ επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά με 5-2 και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δυο φορές δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Στο 19' ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι σε παράβαση του Μπενζεμά, ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64' ο Έλληνας διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Φαμπίνιο για πέναλτι στον Οτάβιο, ο CR7 φίλησε την μπάλα και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-2.

Με αυτά τα δυο γκολ ο Κριστιάνο έφτασε τα 53 γκολ μέσα στο 2023 με σύλλογο και εθνική και είναι πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ο Πορτογάλος προσπέρασε τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Χάρι Κέιν, οι οποίοι σταμάτησαν στα 52 και ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει 50.

Ο Νορβηγός «killer» είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα με την 'Εβερτον (27/12), ενώ οι Πολίτες θα δώσουν το τελευταίο τους ματς της χρονιά στις 30 Δεκεμβρίου, κόντρα στη Σέφιλντ στο «Έτιχαντ». Από την πλευρά του ο Κριστιάνο θα έχει ευκαιρία να σκοράρει κι άλλα γκολ στην αναμέτρηση με την Αλ Τααβόν, η οποία θα γίνει επίσης στις 30/12.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα