Ουάρντα: Η Φάρκο του λύνει το συμβόλαιο και ψάχνει έβδομη ομάδα μέσα στο 2023!

Βασίλης Μπαλατσός
Ουάρντα: Η Φάρκο του λύνει το συμβόλαιο και ψάχνει έβδομη ομάδα μέσα στο 2023!

bet365

Όπως προκύπτει από Αφρικανό δημοσιογράφο η Φάρκο θα λύσει το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι σε αναζήτηση... έβδομης ομάδας μέσα στο 2023.

Η ποδοσφαιρική... Οδύσσεια του Αμρ Ουάρντα συνεχίζεται. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρώην μεσοεπιθετικός των Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΕΛ και Βόλου υπέγραψε στη Φάρκο της πατρίδας του, όμως όπως προκύπτει από τον Αφρικανό δημοσιογράφο, Μίκαελ Ντέβερσον, το κλαμπ της Αιγύπτου θα του λύσει το συμβόλαιο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα η διοίκηση κατέληξε σε αυτήν την απόφαση λόγω έλλειψης επαγγελματισμού του 30χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν ήταν αφοσιωμένος στον σύλλογο και δεν έδειχνε διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις.

Με άλλα λόγια ο Ουάρντα ψάχνει την... έβδομη ομάδα του μέσα στο 2023! Ο Αιγύπτιος τον Γενάρη έφυγε από την Ανόρθωση με προορισμό των Απόλλωνα Λεμεσού. Το καλοκαίρι υπέγραψε στη Ράζα Καζαμπλάνκα, όμως επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για να αποχωρήσει. Υπέγραψε στη Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά οι Κύπριοι τον απέλασαν. Στη συνέχεια έκλεισε στην Εστελγάλ του Ιράν από την οποία επίσης αποχώρησε και εν τέλει υπέγραψε στο Φάρκο, στην οποία έμεινε για δυο μήνες.

 

Τελευταία Νέα