Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/11) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την υπόθεση «Χουάνκαρ», η ήττα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη και τα ματς της Stoiximan Super League στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Τα πάνω κάτω στην υπόθεση "Χουάνκαρ"»

Sport Day: Τα πάνω κάτω. Το έγγραφο που προσκόμισε ο Ολυμπιακός στην επιτροπή εφέσεων ανατρέπει τους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς και δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για την αλήθεια. Από μεθαύριο η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού οργάνου. Επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, επιστροφή Λιβάι στην ΑΕΚ. Λίγος στο παρκέ ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Live Sport: «Να έπαιζε με ένα... αυτί». Ισχυρισμός - μνημείο στην εκδίκαση από τον δικηγόρο του Ολυμπιακού Β. Δημακόπουλο για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι. Μπάχαλο με το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ. Ξαφνικά η Εφέσεων γνωμοδότησε στην έδρα ότι έχει «αλλάξει ο κανονισμός των κεκλεισμένων», όπως σήμερα στην ΕΠΟ θα κριθούν όλα. Αιχμάλωτος στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός, Θρήνος: Εφυγε ο θρύλος Βασίλης Γεωργίου.

Φως των Σπορ: Από εβδομάδα τα σπουδαία για την τύχη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Σίγησε η θρυλική φωνή του μπάσκετ. Κάτι λείπει... από τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Και πάλι καλά να λέει ο Παναθηναϊκός από την ήττα στη Βαρκελώνη, τεράστιο δέλεαρ για τον Φορτούνη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τέλος στο θέατρο του παραλόγου. Ο κουφός... άκουγε. Εσκασαν βόμβες στην Επιτροπή Εφέσεων. Το «γιατί» της σφαγής της Πόλης. ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Το Καραϊσκάκης θα είναι γεμάτο, ο ΠΑΟΚ ζητάει... γνωμοδότηση από την ΕΠΟ για να γίνει κεκλεισμένων».

«Ανοιξε ο δρόμος για το AEK City, αληθινός δικέφαλος στο Καραϊσκάκης»

Ώρα των Σπορ: Ανοιξε ο δρόμος για το AEK City. Αθάνατος όπως και η φωνή του, έφυγε σε ηλικία 86 ετών ο σπουδαίος Βασίλης Γεωργίου, που συνδέθηκε με το έπος του 1968. Νίκη με Κηφισιά και φύγαμε για τελικό.

Metrosport: Ευγενίου: «Αυτοί που μας βρίζουν θα είναι υπαίτιοι για την ταφόπλακα του Ηρακλή». Θα δείξει το δρόμο ο ρόλος που θα δοθεί στον Σουλεϊμάνοφ, τα σενάρια για Ζαμόρα και Κάρλσον. Αληθινός δικέφαλος, αποφασισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δείξουν στο Καραϊσκάκης το αληθινό τους πρόσωπο. Κουλιεράκης: 5 εκατ. δίνει η Μίλαν, με τουλάχιστον 10 το συζητάει ο ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα