Κωστής: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να παίξω με το εθνόσημο της Ελλάδας»

Κωστής: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να παίξω με το εθνόσημο της Ελλάδας»

Newsroom
ell; ada

bet365

Ο Ηλίας Κωστής μίλησε για την παρθενική του παρουσία στην Εθνική Ελπίδων αλλά και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα από τα νέα πρόσωπα της Εθνικής Ελπίδων είναι ο Ηλίας Κωστής, ο οποίος επέλεξε να φορέσει το εθνόσημο της Ελλάδας και κλήθηκε από τον Παπαδόπουλο για τα ερχόμενα ματς.

Μάλιστα, ο 20χρονος στόπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα των ομίλων του Champions League κόντρα στη Φέγενορντ λίγο πριν φορέσει τα προπονητικά της Ελλάδας.

Ο ίδιος μίλησε στο epo.gr για το παιχνίδι με την Κροατία, την πρώτη του κλήση αλλά και το πώς έζησε την πρώτη του συμμετοχή με τα αστέρια της Ατλέτικο.

Για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής Ελπίδων και μπορώ να αγωνίζομαι με το ελληνικό εθνόσημο στο στήθος! Από πολύ μικρή ηλικία, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει ποδόσφαιρο, η επιθυμία μου ήταν να αγωνιστώ για την Ελλάδα, ωστόσο εδώ και τρία χρόνια έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τον κ. Κωνσταντινίδη και τελικά προχώρησαν και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη μεταπήδησή μου από την Κυπριακή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία»

Για το παιχνίδι με την Κροατία: «Γνωρίζουμε τη δυναμική της Κροατίας και πόσο δύσκολη ομάδα είναι, ωστόσο προετοιμαζόμαστε εδώ και περίπου μία εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ακολουθώντας όσο πιο πιστά γίνεται το πλάνο του προπονητή. Η προκριματική φάση έχει δρόμο ακόμη, όμως ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Για το ντεμπούτο σε αγώνα Champions League με τη Φέγενορντ: «Και αυτό είναι μεγάλη τιμή, να παίζω στην Ατλέτικο, ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ισπανικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή μου σε αγώνα Champions League ήταν μια αρχή, γενικότερα νοώθω ότι βρίσκομαι στην αρχή και έχω πολλή δουλειά και πολύ δρόμο μπροστά μου. Είμαι έτοιμος όμως και θα συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να υπάρξει ανάλογη και καλύτερη συνέχεια. Τώρα θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική και στους αγώνες με την Κροατία και την Πορτογαλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα