Φλαμένγκο: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίτε

Φλαμένγκο: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίτε

tite

bet365

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίτε στην τεχνική της ηγεσία έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίτε στην τεχνική της ηγεσία.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας ανέλαβε τον σύλλογο από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2024. Ο 62χρονος τεχνικός, ο οποίος έφυγε από Σελεσάο μετά τον αποκλεισμό της στον προημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αντικαθιστά τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Τίτε στο παρελθόν έχει προπονήσει αρκετές ομάδες από τη Βραζιλία και μεταξύ άλλων την Κορίνθιανς, με την οποία κέρδισε το Copa Libertadores και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2012. Το «πλούσιο» βιογραφικό του συμπληρώνουν οι Γκρέμιο, Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας.

Η Φλαμένγκο βρίσκεται στην 5η της βαθμολογίας του Brasileirao, μετά από 26 αγωνιστικές και ο Τίτε θα πρέπει να κάλει ολική επανεκκίνηση στην ομάδα από το Ρίο.

«Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή Τίτε για να ηγηθεί της επαγγελματικής ομάδας. Ο προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και από αύριο θα ξεκινήσει να εργάζεται στη Rubro-Negro», ανέφερε η Φλαμένγκο στην ανακοίνωσή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα