Ρονάλντο: O Κριστιάνο θέλει να ανανεώσει με την Αλ Νασρ μέχρι το 2027

Ρονάλντο: O Κριστιάνο θέλει να ανανεώσει με την Αλ Νασρ μέχρι το 2027

Βασίλης Μπαλατσός
cristiano_ronaldo_al_nassssr

bet365

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τη διοίκηση της Αλ Νασρ πως προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2027 και εν συνεχεία θα αποσυρθεί.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Αλ Νασρ έριξε τη βόμβα με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα είχε το μυαλό του κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ευρώπη. Όπως αναφέρει ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος Αλ Χαρμπί η αλήθεια είναι διαφορετική και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όχι απλά δεν έχει τάσεις φυγής αλλά θέλει να ανανεώσει!

Ο CR7 φέρεται πριν φύγει από τη Σαουδική Αραβία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro να εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2027, όταν και σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 42 ετών.

Ο Κριστιάνο φέρεται να έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί με την Πορτογαλία τόσο στο Euro του 2024 όσο και στο Μουντιάλ του 2026.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα