CEO Εστεγλάλ: «Ο Ουάρντα ζήτησε ιδιωτικό τζετ για να έρθει στην Τεχεράνη λόγω του σκύλου του»

Βασίλης Μπαλατσός
CEO Εστεγλάλ: «Ο Ουάρντα ζήτησε ιδιωτικό τζετ για να έρθει στην Τεχεράνη λόγω του σκύλου του»

bet365

Ο CEO της Εστεγλάλ του Ιράν, Αμρ Ουάρντα, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ζήτησε... ιδιωτικό τζετ για να πάει στην Τεχεράνη και επικαλέστηκε τον σκύλο του.

O Αμρ Ουάρντα είχε ένα τρελό καλοκαίρι στο οποίο συμφώνησε με τέσσερις ομάδες, ανακοινώθηκε από τη μία και όμως είναι ακόμα ελεύθερος. Mετά την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα Λεμεσού υπέγραψε στην Ράζα Καζαμπλάνκα, από την οποία ζήτησε να αποχωρήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, έδωσε τα χέρια με τη Δόξα Κατωκοπιάς, όμως τον απέλασαν από την Κύπρο, έφτασε κοντά στην Εστεγλάλ του Ιράν και τελικά φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ της Αιγύπτου.

Ο CEO της Εστεγλάλ, Αλί Κατίρ, σε δηλώσεις του μίλησε τον Αιγύπτιο πρώην μεσοεπιθετικό Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Βόλου και τόνισε πως του ζήτησε ιδιωτικό τζετ για να τον πάει στην Τεχεράνη και επικαλέστηκε... τον σκύλο του, ενώ αναφέρθηκε και στην συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα.

Οι δηλώσεις του:

«Η Εστεγλάλ υπέγραψε με τη Δόξα για τη μεταγραφή του Ουάρντα, ακόμη και ο παίχτης υπέγραψε, αλλά δεν ξέρω τι έγινε! Ο παίχτης πρώτα είχε πάει στο Μαρόκο (Ράζα Καζαμπλάνκα) και μετά από δέκα μέρες ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Την ίδια ώρα ο Ουάρντα διαπραγματευόταν μαζί μας. Δεν ξέρω πού βρήκε το τηλέφωνό μου αλλά με πήρε και μου είπε να του βρω ιδιωτικό τζετ για να πάει από το Μαρόκο στο Ιράν. Τον ρώτησα “πού να βρω τζετ;” και μου είπε ότι έχει σκύλο και λόγω της κατάστασης του σκύλου του χρειάζεται ιδιωτικό τζετ. Εγώ προσπάθησα να μάθω πώς μπορούμε να το διευθετήσουμε και σκέφτηκα να αφαιρέσουμε το κόστος από τον μισθό του. Αλλά είδα πως δεν ήταν εύκολο να γίνει καθώς χρειαζόταν σχετική άδεια.

Το ενδιαφέρον ήταν όταν μάθαμε πως ο πρόεδρος της Δόξας της Κύπρου το έκανε αυτό για τον Ουάρντα και τον πήρε στην Κύπρο με ιδιωτικό τζετ και πολύ μικρό συμβόλαιο. Το κόστος ήταν 40.000 ευρώ και η Δόξα υπέγραψε με τον παίχτη για 100.000 ευρώ, αλλά ο Ουάρντα έμεινε εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Δόξας είναι και ατζέντης. Είχε σκεφτεί να σχεδιάσει ένα πλάνο, ώστε να πάρει τον παίχτη με 100.000 ευρώ, να πληρώσει συνολικά 140.000 ευρώ μαζί με το τζετ και να μας τον δώσει για 250.000 ευρώ, έτσι, λόγω του τζετ, θα έβγαζε κέρδος 110.000 ευρώ χωρίς ο παίχτης να μπει στην Κύπρο.

Πάντως, φτάσαμε σε συμφωνία με τη Δόξα αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Πριν από λίγες μέρες έγραψαν ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο και κάποιοι λένε πως απελάθηκε στην Αίγυπτο. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι η κατάστασή του. Δεν ξέρω αν θα έρθει στην Εστεγλάλ. Ποιοτικά είναι πολύς καλός παίχτης. Δεν ξέρω από πού βρήκε το τηλέφωνό μου! Μου είχε τηλεφωνήσει να μου πει ότι είναι σε νοσοκομείο του Μαρόκου και να του στείλω 10.000 ευρώ. Γενικά, δεν είναι φυσιολογικός παίχτης, αλλά είναι πολύ ποιοτικός».

 

Τελευταία Νέα