Champions League: Με ενθουσιασμό, Πόνσε και αιχμή του δόρατος τον Λιβάι η ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ!

Newsroom
Ο Λιβάι
Ένα εμπόδιο ακόμη έμεινε στην ΑΕΚ προκειμένου να δώσει το παρών στους ομίλους του UEFA Champions League.

Ένα εμπόδιο ακόμη έμεινε στην ΑΕΚ προκειμένου να δώσει το παρών στους ομίλους του UEFA Champions League. Η Ένωση ταξίδεψε στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ το βράδυ της Τρίτης (22:00), στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φτάνει στην αναμέτρηση με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα συναισθηματικό background, η ΑΕΚ μπήκε στη σαββατιάτικη ρεβάνς με προβάδισμα μετά της νίκη της με σκορ 2-1 στην Κροατία.

Ωστόσο η Ντινάμο κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, χάρη στα τέρματα των Σούταλο (45+2') και Λιούμπισιτς (65'). Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ ήταν φάτσα με έναν οδυνηρό αποκλεισμό, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Αραούχο με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής μείωσε σε 1-2, σκορ που έστελνε το ματς σε παράταση.

Στην εκπνοή όμως ο Βίντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Λιβάκοβιτς σε εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία και ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας την πρόκριση στην ΑΕΚ!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Εξέλιξη που έδιωξε πολλή πίεση από τους ώμους της Ένωσης, που έφτασε στο Βέλγιο ενισχυμένη με τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντίνος φορ είναι πλέον μια έξτρα και πολύ ποιοτική λύση στην επίθεση, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές του Αλμέιδα.

Η Αντβέρπ πάντως κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα μπορεί να θεωρηθεί. Κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και φέτος έχει 2Ν-1Ι-1Η στα πρώτα τέσσερα ματς της λίγκας. Νωρίτερα κατέκτησε και το Super Cup Βελγίου, επικρατώντας στα πέναλτι της Μέχελεν.

Οι Αλντερβάιρελντ (στόπερ), Άβιλα (αρ. μπακ) και Μπατάιγ (δεξιός μπακ) ξεχωρίζουν στα μετόπισθεν, ο 18χρονος Βερμίρεν και ο 21χρονος Κεϊτά ξεχωρίζουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Μπαλικβίσα, Εγιούκε, Οντρέικα, Γιάνσεν και Φρέι δίνουν ποιότητα και βάθος στην επίθεση.

Προκριματικά Champions League με Mission!

Η Αντβέρπ είναι ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό, της αρέσει το up tempo παιχνίδι και βγάζει ένταση στο χορτάρι. Η ΑΕΚ μπαίνει με ενθουσιασμό στη μάχη των playoffs, έχει θέματα ανασταλτικά, πιέζει όμως ψηλά και είναι ικανότατη στα άδεια μέτρα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Γκαρσία σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Champions League: Με ηθικό στα ύψη και υπομονή ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ποιότητα της Μπράγκα!

Το βράδυ της Τετάρτης (22:00) ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Municipal de Braga, στην πρώτη μάχη με την πορτογαλική ομάδα για τα playoffs του UEFA Champions League. Το ηθικό των «πρασίνων» είναι στα ύψη μετά την ιστορική πρόκριση απέναντι στη Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό.

Το 1-0 της Λεωφόρου εξανεμίστηκε μόλις στο 2ο λεπτό της ρεβάνς του Velodrome, δια ποδός Ομπαμεγιάνγκ. Ο ίδιος στην εκπνοή του ημιχρόνου σκόραρε και δεύτερο τέρμα για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Οδεύοντας στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός διοργάνωσης, όμως στις καθυστερήσεις ο Γκεντουζί υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής και ο Ιωαννίδης ισοφάρισε το συνολικό σκορ με εύστοχη εκτέλεση από τα 11 βήματα!

Τίποτα δεν άλλαξε στην παράταση και με 5/5 στην διαδικασία των πέναλτι το «τριφύλλι» πανηγύρισε την πρόκριση, καθώς ο Μπρινιόλι απέκρουσε το χτύπημα του Γκεντουζί.

Η Μπράγκα με τη σειρά της είχε πανεύκολο έργο απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα και με το συνολικό 7-1 πήρε την πρόκριση για τα playoffs. Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε τερμάτισε τρίτη στο περσινό πρωτάθλημα Πορτογαλίας και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Είχε πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα φιλικά. ηττήθηκε 1-2 στην πρεμιέρα της φετινής λίγκας και επικράτησε 4-2 της Τσάβες για την 2η αγωνιστική. O στόπερ Νιακατέ και ο δεξιός μπακ Γκόμες ξεχωρίζουν στα μετόπισθεν, οι Μουσράτι και Αντρέ Όρτα δεσπόζουν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ρόνι Λόπες, Ρικάρντο Όρτα, Μπρούμα, Άμπελ Ρουίθ και Μπανζά κάνουν πολυδιάστατο το παιχνίδι της Μπράγκα στην επίθεση.

Παιχνίδι με πολλή τακτική, καθώς η Μπράγκα αρέσκεται να ελέγχει τον ρυθμό και δεν παίρνει εξεζητημένα ρίσκα. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να οργανωθεί σωστά πίσω από τη μπάλα και θα ψάξει τις στιγμές του στο ματς με υπομονή και σύνεση. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Μπράγκα Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

 

Τελευταία Νέα