Καρέτσας: Ο νεότερος παίκτης που έχει συμμετοχή σε γκολ στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου

Καρέτσας: Ο νεότερος παίκτης που έχει συμμετοχή σε γκολ στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου

καρέτσας

bet365

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει συμμετοχή σε γκολ σε ηλικία 15 ετών και 267 ημερών.

Η U23 της Γκενκ υποδέχεται αυτή την ώρα την Μπέβερεν και προηγείται με 1-0, παρ' ότι έχει μείνει με δέκα παίκτες από το 45ο λεπτό. Το γκολ αυτό που της έδωσε το προβάδισμα είχε ιστορική σημασία, όχι λόγω του σκόρερ Πιούς Τζον, αλλά αυτού που έκανε την ασίστ.

Ο λόγος για το νεαρό Κωνσταντίνο Καρέτσα, που όπως δείχνει και το όνομά του, έχει ελληνικές ρίζες, ο οποίος έβγαλε μία υπέροχη τελική πάσα βγάζοντας τετ α τετ τον συμπαίκτη του για το συγκεκριμένο τέρμα κι έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης που «γράφει» συμμετοχή σε γκολ σε ηλικία 15 ετών και 267 ημερών από τότε που καταγράφει τα δεδομένα της η Opta το 2020.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γκενκ, έκανε ένα «διάλειμμα» πηγαίνοντας στην Άντερλεχτ για 2,5 χρόνια και επέστρεψε έπειτα στην ομάδα της καρδιάς του. Είναι ήδη διεθνής με τις μικρές ομάδες του Βελγίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κ16, με την οποία έχει καταγράψει 13 συμμετοχές κι έχει σκοράρει τρία τέρματα.

 

Τελευταία Νέα