Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Όσα γράφουν οι εφημερίδες την Τρίτη (20/06)

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Η μάχη της Εθνικής με τη Γαλλία, ο Μαρτίνεθ που έρχεται στον Ολυμπιακό, ο Τζούρισιτς, ο Πινέδα για την ΑΕΚ κι ο Γκαμπιαντίνι για τον ΠΑΟΚ, πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Sport Day: Πιάνει δουλειά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό. Κίνηση από το πρώτο ράφι της Ισπανίας και με μεγάλο συμβόλαιο για τον ερυθρόλευκο πάγκο. Προχωρούν οι μεταγραφές. Πάντα στο κάδρο ο Καμπρέρα, οι Γάλλοι βάλουν και τον Ντελόρ στο κόλπο για την επίθεση. Με τον Τζούρισιτς στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός. Μάριος Οικονόμου αλλά και Πούγγουρας στη σκέψη για τον παίκτη που θα συμπληρώσει την αμυντική τετράδα. Πάλεψε, αλλά... η Εθνική με τη Γαλλία. Ντου για τον Πινέδα η ΑΕΚ, πιέζει ο χρόνος τον ΠΑΟΚ.

Live Sport: Τέσσερα στόπερ για τον Παναθηναϊκό, ένας θα κλείσει. Δύο προτάσεις για τον Πινέδα. Αξίζει αυτή η Εθνική, εποχή Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, ήρθε σήμερα ο Ματαρίτα για τον Αρη. Ο Αταμάνα έρχεται σήμερα και μπαίνει σήμερα σε εφαρμογή το πλάνο για τον νέο Παναθηναϊκό.

Φως των Σπορ: Αδικείται η Εθνική από την ήττα με 1-0 από τη Γαλλία. Και τώρα ενίσχυση στο Λιμάνι, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός καθώς έμεινε μόνο με τον Ελ Αραμπί. Αγκάθια στο πλάνο του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Πρωταθλητής: Ερχεται σήμερα από Βαρκελώνη ο Μαρτίνεθ μαζί με τον Κορδόν. Τι είπαν Μπαρτζώκας - διοίκηση. Αντεξε μόνο ένα ημίχρονο η Εθνική. Ιταλία καλεί Τζολάκη.

Ωρα των Σπορ: Η ΑΕΚ κατέθεσε στη Θέλτα πρόταση για τον Πινέδα. Αποθέωση για Σιμάνσκι στην Πολωνία, αρχίζουν τα έργα για σταθερό μετρό δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Υπάρχει Νέστορ Αραούχο αλλά υπάρχει και κάτι πιο προχωρημένο για τα στόπερ.

Metrosport: Παρέλαση στον Αρη! Υποδέχτηκε τον Ματαρίτα, περιμένει σήμερα τον Φατόρε, ανακοίνωσε την ανανέωση με Ρουπ και ανακοινώνει τον Πάβισιτς. Ο ΠΑΟΚ κάνει ψηστήρι στον Γκαμπιαντίνι, ψάχνεται για Εντού Εζπόζιτο. Κορυφαίοι στον ΠΑΟΚ ψηφίστηκαν οι Κωνσταντέλιας, Ινγκασον και Κοτάρσκι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα