Ουρουγουάη: Κατέκτησε το Μουντιάλ Κ-20 και κάνει τον Μπιέλσα να... χαμογελά (vid)

Η Ουρουγουάη κατέκτησε το παρθενικό της Μουντιάλ Κ-20

bet365

Η Σελέστε ανοίγει νέα σελίδα και η Κ-20 έδειξε τον δρόμο. Με γκολ του Λούτσο Ροντρίγκες, η Ουρουγουάη υπέταξε την Ιταλία (1-0) και κατέκτησε το παρθενικό της Μουντιάλ Κ-20, κάνοντας τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό των ανδρών, Μαρσέλο Μπιέλσα, να... χαμογελά.

Η χρυσή φουρνιά της Ουρουγουάης βρίσκεται στη δύση της. Μια νέα, όμως, ανατέλλει για τους Γκαούτσος, οι οποίοι είναι οι νέοι πρωταθλητές κόσμου σε επίπεδο Κ-20.

Την ώρα που ο Μαρσέλο Μπιέλσα, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός στην ανδρών, γνωρίζει σιγά σιγά το υλικό που θα έχει στα χέρια του, ο συνονόματός του, Μαρσέλο Μπρόλι οδήγησε την Ουρουγουάη στο παρθενικό της Μουντιάλ νέων, νικώντας την Ιταλία στον μεγάλο τελικό επί αργεντίνικου εδάφους με 1-0.

Χρυσός σκόρερ για τη Σελέστε ο Λουτσιάνο Ροντρίγκες της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, ο οποίος λύτρωσε την ομάδα του στο 86ο λεπτό με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από φάση διαρκείας.

Η Ουρουγουάη κατάφερε να σταματήσει και τους Ιταλούς του φοβερού ανερχόμενου μέσου της Τσέλσι, Τσέζαρε Κασαντέι (πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 7 γκολ) και ολοκλήρωσαν έτσι τα νοκ-άουτ χωρίς να δεχθούν γκολ. Μοναδική ομάδα που παραβίασε την εστία της ήταν η Αγγλία στο ματς ομίλου, και μάλιστα τρεις φορές, στη μοναδική επίσης ήττα της στο τουρνουά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα