Μπελφοντίλ: Συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας στραγγαλισμού κατά της αδελφής του

Μπελφοντίλ: Συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας στραγγαλισμού κατά της αδελφής του

bet365

Ο Ισάκ Μπελφοντίλ συνελήφθη σε περιοχή κοντά στο Παρίσι με την κατηγορία της απόπειρας στραγγαλισμού κατά της 15χρονης αδελφής του.

Συνελήφθη από την αστυνομία σε περιοχή κοντά στο Παρίσι ο 31χρονος επιθετικός, Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιδίωξε να στραγγαλίσει την αδελφή του.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη βαριά κατηγορία πως μετά απο έντονο καυγά που είχε με τη 15χρονη αδελφή του, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει γίνει ακόμη καταγγελία από την αδελφή του και έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Η εισαγγελία των Βερσαλιών έχει 48 ώρες στη διάθεσή της για να δει πως θα κινηθεί, με τον Μπελφοντίλ να βρίσκεται προς το παρόν υπό κράτηση μέχρι να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίζεται από το 2022 στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Γκαράφα, με προπονητή τον γνωστό μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό Πέδρο Μαρτίνς. Θυμίζουμε μάλιστα ότι στο παρελθόν το όνομά του υπήρχε στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, χωρίς ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να προχωρήσουν.
 

Τελευταία Νέα