Δράμα για Αργεντινό ποδοσφαιριστή, έχασε και τέταρτο αδερφό από δολοφονική επίθεση!

Newsroom
Argentinow Juniors

bet365

Μια ανείπωτη τραγωδία βιώνει τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Τορέν, ο οποίος και τον τέταρτο αδερφό του από δολοφονική επίθεση!

Τον τέταρτο αδερφό του που χάθηκε από δολοφονική επίθεση θρηνεί τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Τορέν.

Το ανείπωτο δράμα του Αργεντινού αμυντικού έχει συγκλονίσει την πατρίδα του, μιας και στο περελθόν ο 34χρονος έχει χάσει κι άλλα τρία αδέρφια από δολοφονικές επιθέσεις.

Τελευταίος χρονικά ήταν ο Χοσέ Σίξτο Τορέν που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου (27/5) έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, όταν μια ομάδα αγνώστων εμφανίστηκε έξω από την οικία του για να τον δολοφονήσει.

Μια μοίρα που φαίνεται να συνοδεύει τα μέλη της οικογένειας, μια και το ίδιο τέλος βρήκαν και τα υπόλοιπα τρία αδέρφια. Όλοι τους από το 2010 έως το 2021 είχαν δολοφονηθεί από πυροβολισμούς, με την οικογένεια να ξεκληρίζεται μέσα σε μια δεκαετία.

Μετά και την δολοφονία του Χοσέ, ο ποδοσφαιριστής των Αρχεντίνος Τζούνιορς τον αποχαιρέτησε μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Σήμερα πρέπει να αποχαιρετίσω τον μεγάλο μου αδερφό… (όλοι θα ήθελαν να έχουν έναν αδερφό που θα έδινε και τη ζωή του γι’ αυτούς, με φρόντισε όταν ήμουν παιδί και συνέχισε να το κάνει μόλις μεγάλωσα). Είχες τις αρετές σου, αλλά θα σε κρατήσω στη μνήμη μου για τα ανέκδοτά σου και τα πράγματα που περάσαμε μαζί ως παιδιά και ως ενήλικοι.

Ήσουν ο μοναδικός που ήσουν χαρούμενος για τις επιτυχίες μου και την οικογένειά μου. Ο μοναδικός που μου είπε "εγώ δεν τα κατάφερα, αλλά εσύ μπορείς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό". Αναπαύσου εν ειρήνη Coki, όλοι έχουμε υποφέρει αρκετά. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για την αγάπη σου στα παιδιά μου» ήταν τα λόγια του.

Argentinos Juniors

 

Τελευταία Νέα