Καραπαπάς για τους 300 τίτλους του Ολυμπιακού: «Άθλος δίχως παγκόσμιο προηγούμενο»

Καραπαπάς για τους 300 τίτλους του Ολυμπιακού: «Άθλος δίχως παγκόσμιο προηγούμενο»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφτασε τους 300 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έφερε μία ιστορική στιγμή στους Πειραιώτες καθώς έφτασαν τους 300 τίτλους σε πέντε ομαδικά αθλήματα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για αυτή την επιτυχία, δείχνοντας την υπερηφάνεια του.

«Όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός αλλά και ο μπασκετικός είναι εδώ, όλος ο Ολυμπιακός ενωμένος. πανηγυρίζουμε μία μεγάλη μέρα για τον σύλλογο καθώς φτάσαμε τους 300 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα. Δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο αυτός ο άθλος των 300 τίτλων. Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά γιατί συνδέεται και η διοίκηση Μαρινάκη με περισσότερους από τους 125 τίτλους περίπου ως αιμοδότης σε αυτό το θαύμα του Ολυμπιακού οπότε είμαι διπλά υπερήφανος για αυτή την επιτυχία. Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια πανηγυρίζει αυτό το τρομερό επίτευγμα».

Παράλληλα σε αυτή την επιτυχία μίλησε και ο Παναγιώτης Φασούλας:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα Ανδρών του πόλο του Ολυμπιακού. Το πόλο με το μπάσκετ έχουν αδερφική σχέση εδώ και χρόνια και πάντα τους παρακολουθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα