Σαφαρίκας: Έκανε ντεμπούτο με τη Σιόν κόντρα στη Ζυρίχη, έπιασε πέναλτι αλλά δόθηκε επανάληψη (vid)

Ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας

bet365

Ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία της Σιόν, έπιασε πέναλτι κόντρα στη Ζυρίχη, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη.

H Σιόν το καλοκαίρι του 2021 πήρε τον Αλέξανδρο Σαφαρίκα από την Κιασό και ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά από περίπου δυο χρόνια έκανε το ντεμπούτο του. Ο 23χρονος κίπερ μπήκε αλλαγή στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα της Ζυρίχης αντί του τραυματία Κέβιν Φίκεντσερ και στο 77' κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Μπλερίμ Τζεμαϊλ σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Έλληνας πορτιέρε απέκρουσε το πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη, διότι είχε πατήσει μπροστά από τη γραμμή της εστίας πριν από την εκτέλεση και με την δεύτερη ο Ελβετός χαφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Ο Σαφαρίκας είχε περάσει στο παρελθόν από Βέροια και Λάρισα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα