Βασσάρας σε Ρουμάνους δημοσιογράφους: «Με 20.000 ευρώ τον μήνα, θα μιλούσα περισσότερο»

kyros_vassaras

bet365

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Έλληνας αρχιδιαιτητής Ρουμανίας, Κύρος Βασσάρας, ο οποίος, μετά από συνέντευξη Τύπου που διήρκησε τρεις ώρες, δήλωσε πως θα εξηγούσε συχνότερα τα εκάστοτε διαιτητικά λάθη, αν λάμβανε 20.000 ευρώ κάθε μήνα.

Έντονη συζήτηση έχει σηκώσει στη Ρουμανία η αντίδραση του Κύρου Βασσάρα σε ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ως αρχιδιαιτητής της βαλκανικής χώρας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για διάφορες διαιτητικές αποφάσεις που έχουν προκαλέσει γκρίνια στη Liga 1.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου διήρκησε περίπου τρεις ώρες και, σύμφωνα με τη ρουμάνικη ιστοσελίδα gsp, ο Έλληνας απάντησε υπερβολικά σε δημοσιογράφους οι οποίοι τον ρώτησαν γιατί δεν λαμβάνει χώρα συχνότερα αυτή η διαδικασία, προκειμένου να μην ξεφεύγει τόσο πολύ σε διάρκεια.

«Δώστε μου 20.000 ευρώ τον μήνα. Αν μου βρείτε έναν τέτοιο χορηγό θα κάνω συνεντεύξεις Τύπου κάθε μήνα», φέρεται πως είπε ο Βασσάρας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν το εννοεί γέλασε.

«Δεν χρειάζεται να δίνω εξηγήσεις σε εσάς. Πρέπει να εξηγώ στους διαιτητές τι έκαναν λάθος. Δεν είμαι υποχρεωμένος να εξηγώ το παραμικρό στον κόσμο», δήλωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ανέφερε για δεύτερη φορά πως με 20.000 ευρώ τον μήνα θα μιλούσε πιο συχνά, όταν οι δημοσιογράφοι του απάντησαν πως δεν εξηγεί τις αποφάσεις στον Τύπο, αλλά στο κοινό μέσω του Τύπου.

 

Τελευταία Νέα