Ποδοσφαιριστής της Πρέστον μπαίνει στο χειρουργείο με σοβαρή ζημιά από τις σκληρές μονομαχίες

Νίκος Κικίδης
Ο Τσεντ Έβανς της Πρέστον

bet365

Πρόβλημα που απειλεί να του αλλάξει ριζικά ολόκληρη τη ζωή αντιμετωπίζει ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Πρέστον, Τσεντ Έβανς, το οποίο φαίνεται να προέκυψε μέσα από τις «μονομαχίες» που έδωσε στα γήπεδα!

Την πόρτα του χειρουργείου ετοιμάζεται να διαβεί ο επιθετικός της Πρέστον, Τσεντ Έβανς, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε από τις σκληρές μονομαχίες που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του!

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κλαμπ πρόκειται για ένα πρόβλημα που συναντάται συνήθως στους παίκτες ράγκμπι και απειλεί να του αλλάξει ριζικά ολόκληρη τη ζωή! Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθούν τα χειρότερα ο 35χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να αποτραπεί περισσότερη ζημιά στο μέλλον.

«Θα είμαστε εκεί γι' αυτόν κάθε μέρα, ό,τι χρειαστεί θα είμαστε εκεί για εκείνον και την οικογένεια. Ήταν δύσκολο για μένα, το επιτελείο και τους παίκτες γιατί είναι λίγο βαρύ όταν μαθαίνεις αυτά τα νέα εν ριπή οφθαλμού. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η υγεία του Τσεντ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τον αφήσουμε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Έχει μια δυνατή οικογένεια πίσω του που θα τον φροντίσει. Μόλις κάνει τη χειρουργική επέμβαση, ελπίζουμε ότι θα δούμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ, επειδή το χειρουργείο δεν σημαίνει ότι τελείωσε.

Θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλον του και θα τον στηρίξουμε 100% όποια απόφαση κι αν πάρει» ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής της Πρέστον, Ράιαν Λόου, με το κλαμπ παράλληλα να εκφράζει την αισιοδοξία του για την επιστροφή του Έβανς στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα