Ολλανδία: Προπονητής πήρε επίτηδες κάρτα για να κάνει αλλαγή και η ομάδα του ισοφαρίστηκε (vid)

Ο προπονητής της Άλμερε πέτυχε μια... τρύπα στο νερό

bet365

Το πονηρό τρικ του προπονητή της Άλμερε δεν είχε αντίκρισμα, καθώς δευτερόλεπτα αφότου προκάλεσε τη διακοπή της ροής του αγώνα για να αντικαταστήσει έναν παίκτη του που ήταν τραυματίας, η ομάδα του δέχθηκε γκολ.

Φιλόδοξο, παράτολμο, αλλά... ανεπιτυχές αποδείχθηκε το κόλπο που σκαρφίστηκε ο προπονητής της Άλμερε στην Ολλανδία για να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία στο χορτάρι.

Ο λόγος για τον Άλεξ Πάστοορ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι κόντρα στη Χέρακλες, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε τη... φαεινή ιδέα να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει πως μαρκάρει τον αμυντικό των γηπεδούχων. Κι αυτό διότι ήθελε να σταματήσει την κανονική ροή του αγώνα και να αντικαταστήσει έναν παίκτη του που είχε βγει εκτός τερέν λόγω τραυματισμού, γεγονός που έφερε την Άλμερε σε δύσκολη θέση, να παίζει με παίκτη λιγότερο και να δέχεται σφυροκόπημα από τη Χέρακλες προσπαθώντας να διατηρήσει με νύχια και με δόντια το προβάδισμα (0-1).

Στη θέα της ενέργειας του Πάστοορ, ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να του δείξει την κίτρινη κάρτα και ο σκοπός του Ολλανδού τεχνικού εκπληρώθηκε, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σμέιτς στο 45+2'. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν να κάνει μια... τρύπα στο νερό.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Χέρακλες εξαργύρωσε την κυριαρχία της στα τελευταία λεπτά και έφερε το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα, ακόμα και σε συνθήκες 11vs11. Ο Πάστοορ τελικά δεν γέλασε τελευταίος, αλλά το διασκέδασε στη συνέντευξη Τύπου χαρίζοντας μια απολαυστική ατάκα:

«Θα μπορούσα να γλιτώσω τον εαυτό μου από αυτή τη μιζέρια. Να δεχθώ πρόστιμο από το κλαμπ για την κάρτα; Νομίζω πιο πιθανό είναι να μου δώσουν μπόνους».

Almere City coach Alex Pastoor purposely intruding the pitch to force a substitute after playing with 10 men for a minute due to injury
by u/Ballkenende in soccer
 

Τελευταία Νέα