Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στις 27/5 ο τελικός λόγω εκλογών

Tο Κύπελλο στα χέρια των Δομάζου-Σαράφη

bet365

Οι εκλογές φέρνουν τη μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με την ΕΠΟ να εξετάσει την 27η Μαΐου ως την πιο πιθανή ημερομηνία. Στις 21/5 διεξάγεται ο τελικός της Euroleague.

Ο τελικός Κυπέλλου Novibet ήταν προγραμματισμένος για τις 20/5. Ωστόσο, οι εκλογές που ανακοινώθηκαν για την ίδια ακριβώς ημερομηνία έφεραν την αναβολή του τελικού στον εν λόγω θεσμό. Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα (21/5) είναι προγραμματισμένος κι ο τελικός της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα play-offs της διοργάνωσης και θα κυνηγήσει την παρουσία του στο Κάουνας.

Αυτή τη στιγμή, Ομοσπονδία εξετάζει εναλλακτικές κι η 27η Μαΐου, μία εβδομάδα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία, φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, η τελική απόφαση θα παρθεί στις 7 Απριλίου από την Εκτελεστική Επιτροπή, ωστόσο, ήδη η εισήγηση-πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι πως στην περίπτωση εκλογών, ο τελικός να γίνει μία εβδομάδα μετά - άρα στις 27/5. Ωστόσο, τονίζουμε ξανά ότι η οριστική ημερομηνία θα κλειδώσει στις 7/4.

Οι ημιτελικοί για το Κύπελλο ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού εκκρεμεί η ρεβάνς του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (0-3) και ΠΑΟΚ-Λαμία (5-1).

Το πανόραμα του Novibet Κυπέλλου για τον τελικό:


Οι πρώτοι προημιτελικοί του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία 1-2

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 3-0


Ολυμπιακός - Άρης 1-0

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Οι ρεβάνς των προημιτελικών

Άρης – Ολυμπιακός 0-1

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3


Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου 4-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

Οι πρώτοι ημιτελικοί του του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5

Οι επαναληπτικοί


Ολυμπιακός - ΑΕΚ (12 Απριλίου και ώρα 19.00)

ΠΑΟΚ - Λαμία (13 Απριλίου, 17.00)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα