Συρία: Διά βίου αποκλεισμός στον πρώην αρχηγό της εθνικής για ξυλοδαρμό και φτύσιμο σε διαιτητή

Newsroom
Συρία: Διά βίου αποκλεισμός στον πρώην αρχηγό της εθνικής για ξυλοδαρμό και φτύσιμο σε διαιτητή

bet365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Συρίας τιμώρησε με οριστικό αποκλεισμό τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας, Αχμέντ Αλ Σαλέχ, επειδή επιτέθηκε και έφτυσε διαιτητή.

Με την αυστηρότερη δυνατή πονή τιμώρησε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Συρίας τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας, Αχμέντ Αλ Σαλέχ. Στις 3 Φεβρουαρίου ο 33χρονος αμυντικός της Αλ-Τζάις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για φάουλ σε παίκτη της Αλ Γουάθμπα σε αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Συρίας... τρελάθηκε με τον διαιτητή και του επιτέθηκε με κλωτσιές.

Στο φύλλο αγώνος ο «ρεφ» έγραψε πως ο Αλ Σαλέχ τον κλώτσησε, τον προσέβαλε και τον έφτυσε, ενώ συνέχισε την φραστική επίθεση και στα αποδυτήρια. Η πειθαρχική επιτροπή τον τιμώρησε με διά βίου αποκλεισμό, ενώ υπάρχει η πρόταση για απομάκρυνσή του από τον Οργανισμό Αθλητικής Ομοσπονδίας της Συρίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα στο μέλλον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα