Κολομβία: Οπαδός επιτέθηκε σε πρώην παίκτη της ομάδας του και το ματς δεν άρχισε ποτέ (vid)

Κολομβία: Οπαδός επιτέθηκε σε πρώην παίκτη της ομάδας του και το ματς δεν άρχισε ποτέ (vid)

bet365

Άνω-κάτω έγινε η αναμέτρηση της Ντεπόρτες Τολίμα με τη Μιλιονάριος στην Κολομβία πριν καλά-καλά αρχίσει, καθώς ένας οπαδός των γηπεδούχων επιτέθηκε σε πρώην παίκτη της ομάδας του δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα και το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Ντεπόρτες Τολίμα με τη Μιλιονάριος για το πρωτάθλημα Κολομβίας, έστω κι αν δεν άρχισε ποτέ.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων αναβλήθηκε τελευταία στιγμή πριν από την πρώτη σέντρα κι αυτό λόγω της γενικευμένης σύρραξης που προκάλεσε η εισβολή ενός οπαδού των γηπεδούχων, ο οποίος επιτέθηκε σε πρώην παίκτη της ομάδας του και νυν της Μιλιονάριος.

Ο λόγος για τον Ντανιέλ Κατάνιο, ο οποίος έπαιξε για τέσσερα χρόνια με την Ντεπόρτες Τολίμα (2018-2022) και αποχώρησε χωρίς τις καλύτερες των σχέσεων με τους οπαδούς της, καθώς την περασμένη σεζόν έχασε καθοριστικό πέναλτι στον τελικό του Απερτούρα κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ένας εκ των υποστηρικτών της Ντεπόρτες, λοιπόν, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του ματς και έτρεξε προς τον Κατάνιο, γκρεμίζοντάς τον με δυνατό χτύπημα στην πλάτη.

Ο Κατάνιο έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε παίρνοντας στο κυνήγι τον οπαδό, είδε την κόκκινη κάρτα κα παρά το γεγονός ότι ο ρέφερι επέτρεψε στους Μιλιονάριος να τον αντικαταστήσουν στην αρχική τους ενδεκάδα, οι φιλοξενούμενοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και το ματς αναβλήθηκε οριστικά.

 

Τελευταία Νέα