Ο Όρσιτς έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το ταξίδι της Κροατίας στο Κατάρ

Newsroom
Ο Όρσιτς έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το ταξίδι της Κροατίας στο Κατάρ
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Δεν είχαμε πολλές απαιτήσεις από τον μικρό τελικό, ωστόσο η Κροατία και το Μαρόκο μάς αντάμειψαν με την πάλι που έπαιξαν. Το παιχνίδι ήταν ήδη 1-1 στο 10', ενώ η συνέχεια βρήκε και τις δύο ομάδες να παλεύουν προκειμένου να κατακτήσουν την 3η θέση στον κόσμο, παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς,

Τελικά τη νίκη πήρε η Κροατία με 2-1 χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Όρσιτς λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή των Κροατών, η μπάλα έφτασε στον Λιβάγια κι εκείνος έδωσε την ασίστ στον Όρσιτς, ο οποίος πλάσαρε υπέροχα τον Μπόνο. Το 2ο γκολ των Κροατών επιλέξαμε παρέα με τη Wolt να σας Κάνουμε Delivery ως τη Φάση της Ημέρας.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr Απολαμβάνετε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt. Mε τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η παραγγελία. #woltgreece #iamawolter ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα