Mundial LIVE με Αιμίλιο, σύνδεση στο Κατάρ και pregame τελικού!

Newsroom
Mundial LIVE με Αιμίλιο, σύνδεση στο Κατάρ και pregame τελικού!
Οι Θάνος Σαρρής και Γιάννης Σερέτης φιλοξένησαν τους Αιμίλιο και Μιχάλη Τσόχο και σε ζωντανή σύνδεση με τους απεσταλμένους του Gazzetta στο Κατάρ, Γιάννη Λαμπίρη και Γιάννη Σαπουντζάκη... σέρβιραν το pre game του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Mundial Live, η ζωντανή εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με την υποστήριξη της Novibet, είναι και πάλι εδώ.

novibet sponsored

Οι Θάνος Σαρρής και Γιάννης Σερέτης φιλοξένησαν τους Αιμίλιο και Μιχάλη Τσόχο και σε ζωντανή σύνδεση με τους απεσταλμένους του Gazzetta στο Κατάρ, Γιάννη Λαμπίρη και Γιάννη Σαπουντζάκη, σχολίασαν τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στις Κροατία - Μαρόκο και Αργεντινή - Γαλλία.

Η Wolt έκανε delivery τη φάση της ημέρας με τον Γιώργο Μυλωνά, ενώ ο Βασίλης Μπαλατσός έδωσε τα tips του για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Όλα αυτά ζωντανά στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα