Κωνσταντινίδης: «Οφείλουμε να δουλέψουμε με αφοσίωση, οργάνωση και αληθινό ενδιαφέρον»

Κωνσταντινίδης: «Οφείλουμε να δουλέψουμε με αφοσίωση, οργάνωση και αληθινό ενδιαφέρον»

Newsroom
Κωνσταντινίδης: «Οφείλουμε να δουλέψουμε με αφοσίωση, οργάνωση και αληθινό ενδιαφέρον»

bet365

Για τις κληρώσεις των εθνικών ομάδων στα αναπτυξιακά τμήματα μίλησε ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας, με τον τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη να κάνει δηλώσεις για το αγωνιστικό σκέλος.

«Οι κληρώσεις των Εθνικών Ομάδων Νέων, Παίδων, Νεανίδων και Κορασίδων, είτε αφορούν στην πρώτη προκριματική φάση, είτε στο επόμενο επίπεδο, τη League A και την Elite Round, ξυπνούν τις προσδοκίες για προκρίσεις των Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων.

Το αγωνιστικό μέρος και τα αποτελέσματα είναι πάντα ο στόχος στο ποδόσφαιρο. Για να έρθουν όμως αυτά, όλοι όσοι υπηρετούμε τις Εθνικές ομάδες, από οποιοδήποτε πόστο, οφείλουμε να δουλέψουμε με αφοσίωση, οργάνωση και αληθινό ενδιαφέρον, ώστε να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους, δηλαδή τις προκρίσεις και τις ανόδους.

Παράλληλα όμως με τη δημιουργία ανταγωνιστικών αναπτυξιακών ομάδων -και πέρα από τα αποτελέσματα, υπάρχει η ευκαιρία να έχουμε επιτυχία και στο άλλο κομμάτι, το οποίο αποτελεί τον κύριο λόγο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής: τη διαρκή εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών μας, ώστε να είναι έτοιμοι και έτοιμες όταν έρθει η ώρα να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών.

Η διεύθυνση των Εθνικών Ομάδων στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα, καθώς έχει εκπονήσει ειδικά προγράμματα που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο αριθμό συγκεντρώσεων για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, ώστε οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί και τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί για μεγαλύτερα διαστήματα. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά, δείχνουν να αποδίδουν και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε».

 

Τελευταία Νέα