Γίνε Gazzetaios: Εντόπισε το van της Epson και δες μαζί μας τα κρισιμότερα ματς του Μουντιάλ

Newsroom
Γίνε Gazzetaios: Εντόπισε το van της Epson και δες μαζί μας τα κρισιμότερα ματς του Μουντιάλ
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν ταυτόχρονα μέρος σε μία κλήρωση για έναν βιντεοπροβολέα home cinema της Epson.

Το Μουντιάλ μπαίνει σιγά σιγά στην τελευταία του στροφή και το Gazzetta δημιουργεί μια σειρά από 3 private exclusive events, στα οποία σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις με το +1 σου στα γραφεία του site και να παρακολουθήσεις μαζί με τους δημοσιογράφους του Gazzetta ένα παιχνίδι του Μουντιάλ σε έναν βιντεοπροβολέα home cinema της Epson.

Το μόνο που έχεις να κάνεις προκειμένου να γνωρίσεις τους δημοσιογράφους του Gazzetta από κοντά είναι να συμμετέχεις στον παρακάτω διαγωνισμό.

Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

1. Ακολουθώντας τους όρους που αναγράφονται στο παρακάτω post

2. Φωτογραφίζοντας το van του Gazzetta και της Epson που θα κυκλοφορεί για τρεις μέρες στην Αθήνα και ανεβάζοντας τη φωτογραφία ως story, με tag το Gazzetta και την Epson και hashtag #gazzetaios, γράφοντας ποιο ματς θες να παρακολουθήσεις μαζί μας.

Παρακάτω θα βρεις το πρόγραμμα του van για να το εντοπίσεις:

Παρασκευή (9/12), 10:00-13:00, Αγία Παρασκευή-Χαλάνδρι-Χολαργό
Τρίτη (13/12), 10:00-13:00, Κηφισιά-Μαρούσι
Πέμπτη (15/12), 10:00-13:00, Αμπελόκηπους-Ιλίσια-Παγκράτι

Κάθε νικητής θα παρακολουθήσει στα γραφεία του Gazzetta έναν από τους παρακάτω αγώνες:

-Προημιτελικός: Μαρόκο-Πορτογαλία (Σάββατο 10/12 στις 17:00)
-Ημιτελικός, Τετάρτη 14/12 στις 21:00
-Τελικός, Κυριακή 18/12 στις 17:00

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν ταυτόχρονα μέρος σε μία κλήρωση με δώρο έναν έξυπνο laser βιντεοπροβολέα home cinema Epson Full HD. Εκεί μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες, video games και τους σπουδαιότερους αγώνες τη σεζόν.

Ο βιντεοπροβολέας ανήκει στη σειρά EpiqVision Ultra με ήχο από την YAMAHA. Δίνει τη δυνατότητα για εξαιρετικά κοντινή απόσταση προβολής, με μέγεθος προβολής έως 120". Εντυπωσιακά υψηλή φωτεινότητα έγχρωμων και λευκών αποχρώσεων 3.600 lumen.

Λοιπόν, μήπως θα είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς αναγνώστες;

 

Τελευταία Νέα