O Mαέντα ενεργοποίησε τους Κροάτες για να στείλουν το ματς στην παράταση

Newsroom
O Mαέντα ενεργοποίησε τους Κροάτες για να στείλουν το ματς στην παράταση
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Στο Μουντιάλ του 2018 οι Κροάτες έφτασαν μέχρι τον τελικό. Στα knock out, όμως, ματς δεν κέρδισαν καμία ομάδα στο 90λεπτο. Από τους «16» μέχρι το φινάλε, όπου ηττήθηκαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα από τη Γαλλία, έφτασαν νικώντας σε παρατάσεις και πέναλτι. Έτσι, ήμασταν και σήμερα προετοιμασμένοι πως το παιχνίδι τους Κροατών με τους Ιάπωνες θα πήγαινε προς τα εκεί.

Μόλις, λοιπόν, είδαμε τον Μαέντα να σκοράρει στο 44', κάναμε αυτομάτως τη σκέψη πως ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουν οι Κροάτες και το ματς να πάει έτσι μέχρι το 90'. Ο Πέρισιτς ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς πήγε εκεί που το ήθελαν οι Κροάτες: στην παράταση.

Έτσι, το Gazzetta και η Wolt επέλεξαν το γκολ του Μαέντα και σας το κάνουν Delivery ως τη Φάση της Ημέρας, τη φάση που ενεργοποίησε του Κροάτες προκειμένου να κάνουν ό,τι έπρεπε για να πήγαινε το ματς στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι, όπου ο Λιβάκοβιτς με τρεις αποκρούσεις καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα