Κροατία και Βραζιλία σε δυάδα του 4.00!

G-Betting G-Betting
Κροατία και Βραζιλία σε δυάδα του 4.00!

bet365

Η τρίτη μέρα για την φάση των «16» είναι εδώ.

Κροατία και Βραζιλία μπαίνουν στη μάχη των νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλούνται να προσέξουν κόντρα σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα, για να συνεχίσουν στους «8».

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Κροατία (17.00) δείχνει αρκετά αμφίρροπο. Η ψυχολογία των «σαμουράι» είναι στα ύψη έπειτα από την πρόκριση και τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε Ισπανία και Γερμανία. Θα στηριχτούν στην ικανότητά τους να αλλάζουν την ταχύτητα του παιχνιδιού, χάρη στην τρομερή φυσική τους κατάσταση. Οι παίκτες του Μοριγιάσου θα επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν στο transition. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να βρουν πιο εύκολα φάσεις και κόντρα στην Κροατία, που αναμένεται να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της.

Η «χρβάτσκα» πάντως με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως ξέρει να συμπεριφέρεται ως φαβορί, ενώ μέχρι στιγμής έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια στη διοργάνωση. Το βέβαιο είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θα βιαστεί να φανερώσει τα σχέδιά της και να ρισκάρει στο ματς. Το Χ Ημίχρονο βρίσκεται στο 2.08.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Νότια Κορέα (21.00). Βέβαια, ο Τίτε γνωρίζει πολύ καλά πως αν θέλει να δει την ομάδα του να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την αντίπαλό της.

Οι Ασιάτες απέδειξαν πως δεν επηρεάζονται ούτε από το όνομα του αντιπάλου, ούτε από τις «αναποδιές» που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ως είθισται, Θα τρέξουν πολύ και θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν το παιχνίδι της «σελεσάο».

Η Βραζιλία έδειξε κόντρα στους Ελβετούς (1-0), αλλά και απέναντι στους Σέρβους (2-0), πως έχει υπομονή και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι της σε αυτή τη διοργάνωση. Σε αυτά τα στοιχεία θα στηριχτεί για να πάρει το εισιτήριο για την τελική οκτάδα της διοργάνωσης. Το Combo Bet Βραζιλία & Under 3.5 Γκολ κοστολογείται στο 1.91.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting