Το γκολ που δίνει στον Ζιρού τη θέση που του αξίζει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Newsroom
Το γκολ που δίνει στον Ζιρού τη θέση που του αξίζει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Μπορεί ο Εμπαπέ να πέτυχε δύο γκολ και να μοίρασε μία ασίστ στον αγώνα των Γάλλων με τους Πολωνούς για τη φάση των «16», ωστόσο ο πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν άλλος. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος στα 36 του πέτυχε το 52ο γκολ με τη φανέλα των τρικολόρ, γεγονός που τον καθιστά πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για την Εθνική Γαλλίας. Nα σημειώσουμε πως δεν είχε κληθεί στην εθνική μέχρι τα 25 του.

Έτσι, το Gazzetta και η Wolt επιλέξαμε τη Φάση του 44ου λεπτού, στην οποία ο Ζιρού υποδέχεται την ασίστ του Εμπαπέ και πλασάρει τον Σέζνι κάνοντας το 1-0, για να σας την κάνουμε delivery ως φάση της Ημέρας.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα