«Τελικοί» πρόκρισης με σούπερ αποδόσεις!

G-Betting G-Betting
«Τελικοί» πρόκρισης με σούπερ αποδόσεις!

bet365

Τα εισιτήρια πρόκρισης σε 1ο και 2ο όμιλο βρίσκουν κάτοχο με επιλογές για όλα τα γούστα.

Στον 1ο όμιλο η Ολλανδία είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και θα επιχειρήσει να καθαρίσει και την πρωτιά. Το Κατάρ έγινε η δεύτερη διοργανώτρια χώρα Μουντιάλ που δεν καταφέρνει να περάσει στη φάση των «16». Οι εμφανίσεις του ήταν κάκιστες και οι ήττες κόντρα σε Εκουαδόρ (0-2) και Σενεγάλη (1-3) δίκαιες. Οι «οράνιε» είναι ανώτεροι και θα θελήσουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις και να βρουν τον ρυθμό και την ένταση που τους έλειψε με φόντο την επόμενη φάση. Να σκοράρει η Ολλανδία και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 1.84.

Το άλλο ματς είναι «τελικός» πρόκρισης. Το Εκουαδόρ βολεύεται με δύο αποτελέσματα, αν δεν χάσει από τη Σενεγάλη θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ισημερινού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κόντρα στην Ολλανδία με το 1-1 να την αδικεί. Ωστόσο, ο βαθμός της έδωσε το πάνω χέρι και τώρα οι Αφρικανοί «καίγονται» για τη νίκη. Μεσοεπιθετικά στο ξεκίνημα του τουρνουά έδειξαν πως και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, την οποία μπορούν να δείξουν είτε παίζοντας σε σετ παιχνίδι είτε με αντεπιθέσεις. Το Goal/Goal κοστολογείται στο 1.91.

Στον 2ο όμιλο η Αγγλία κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη κόντρα στους Ουαλούς (21.00) τα «τρία λιοντάρια» θα περάσουν στους «16» έχοντας το πλεονέκτημα της 1ης θέσης. Κόντρα στους Ουαλούς έχουν εξαιρετική παράδοση, με έξι διαδοχικές νίκες, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του Πέιτζ και σε καλή κατάσταση δεν βρίσκεται και απογοητεύει με τις εμφανίσεις στη διοργάνωση. Βρίσκουμε το Combo Bet 2 & Over 2.5 στο 2.20.

Το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου θα κριθεί από τη μάχη του Ιράν κόντρα στις ΗΠΑ. Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ με τη νίκη κόντρα στην Ουαλία (2-0) της αρκεί να μη χάσει και να μη νικήσει η Ουαλία τους Άγγλους. Από την άλλη πλευρά οι Αμερικανοί θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Όπως κι αν έχει η αναμέτρησή τους αναμένεται να είναι εντελώς οριακή, ενώ η αντιπαλότητα των δυο ομάδων είναι τεράστια. Το παθιασμένο Ιράν θα πάει το ματς στη δύναμη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές όπου η κατάσταση θα ξεφύγει. Το Over 4.5 κίτρινες κάρτες τιμάται στο 2.15.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting