H άμυνα...παιδική χαρά του Καμερούν στο γκολ του Μίτροβιτς

Newsroom
H άμυνα...παιδική χαρά του Καμερούν στο γκολ του Μίτροβιτς
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Για να μην αδικούμε το Καμερούν, δεν ήταν μόνο η δική του άμυνα παιδική χαρά σήμερα. Παιδική χαρά ήταν τόσο η άμυνα της Σερβίας, όσο της Νότιας Κορέας και της Γκάνας. Ωστόσο επιλέξαμε μαζί με τη Wolt να σας κάνουμε Delivery ως Φάση της Ημέρας το 3ο γκολ που δέχεται το Καμερούν από την Σερβία, γιατί είναι παρά πολύ χαρακτηριστικό του πόσο σκορποχώρι ήταν οι άμυνες των δύο σημερινών πρώτων ματς.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Μίτροβιτς μένει για κάμποσα δευτερόλεπτα ελεύθερος στο ύψος της περιοχής του Καμερούν και δεν πηγαίνει κανείς να τον φυλάξει. Ο Ζίφκοβιτς του δίνει την μπάλα, εκείνος την υποδέχεται ανενόχλητος και με πολύ άνεση σκοράρει. Οι αμυντικοί του Καμερούν ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece . 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα