Ζευγάρια που προκαλούν για… «Χ»

G-Betting G-Betting
Ζευγάρια που προκαλούν για… «Χ»

bet365

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ πέφτει απόψε με τους αγώνες στον 7ο και τον 8ο όμιλο. Σε αμφότερους υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί και παράλληλα σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το πρώτο παιχνίδι είναι ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σερβία (12:00). Οι δύο ομάδες που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη και να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης. Μία ενδεχόμενη ισοπαλία δε βολεύει καμία από τις δύο και πολύ περισσότερο το Καμερούν που θα πρέπει στο φινάλε να παίξει με τη Βραζιλία, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του. Το παιχνίδι είναι must win για τους Σέρβους, που διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους και πρέπει να την παρουσιάσουν. Το «διπλό» κυμαίνεται στο 1.80!

Η Βραζιλία έκανε μία μεστή εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στους Σέρβους. Πήρε τη νίκη και τώρα θα ψάξει ακόμη μία απέναντι στην Ελβετία (18:00), για να σφραγίσει την πρόκριση. Η «σελεσάο» δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, έψαξε με υπομονή το γκολ και δικαιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον. Η Ελβετία δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της κόντρα στο Καμερούν, αλλά με το τρίποντο που πήρε, είναι μέσα στο… κόλπο. Πάντως, τώρα το ματς έχει φαβορί. Το Combo Bet για άσο και over 1,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,73!

Για τον 8ο όμιλο, η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία είναι στις 15:00, όπου η Νότιος Κορέα αντιμετωπίζει την Γκάνα. Οι Ασιάτες έχουν ένα βαθμό από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ουρουγουάη, ενώ η Γκάνα ηττήθηκε από την Πορτογαλία σε ένα «ροκ» ματς. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αμφίρροπο και οι δύο ομάδες θ’ αλληλοεξουδετερωθούν. Η ισοπαλία μεταξύ Ασιατών και Αφρικανών πληρώνει 3.05 και μοιάζει αρκετά πιθανή!

Τέλος, στις 21:00 υπάρχει το ντέρμπι του 8ου ομίλου, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη. Η αλλιώς η σπουδαία μονομαχία ανάμεσα στους Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα και Λεάο, με τους Σουάρες, Βαλβέρδε και Νούνιες! Η ισοπαλία δεν θα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, κάτι που δεν ισχύει για τους Λατινοαμερικάνους. Η λογική λέει ότι και οι δύο θα βρουν δίχτυα, και το goal/goal πληρώνει πολύ καλά σε απόδοση 2.05! Και η ισοπαλία μπαίνει στην κουβέντα με την απόδοση στο 3.40.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting