Η εξαφάνιση του τερματοφύλακα του Μαρόκου μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Newsroom
Η εξαφάνιση του τερματοφύλακα του Μαρόκου μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ και νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα: τρομερές ανατροπές από outsider (π.χ. Αργεντική-Σαουδική Αραβία και Γερμανία-Ιαπωνία), δεκάλεπτες καθυστερήσεις σχεδόν σε κάθε ημίχρονο, μαγικά γκολ, όπως αυτό του Ριτσάρλισον κόντρα στη Σερβία και του Μέσι κόντρα στο Μεξικό. Παρ΄όλα αυτά η διοργάνωση δείχνει πως μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μία από αυτές συνέβη στο σημερινό (27/11) ματς ανάμεσα στο Μαρόκο και το Βέλγιο, όπου ο τερματοφύλακας του Μαρόκου εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, ο Μπόνο, ο οποίος εμφανίστηκε στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου, δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Τόσο στη φωτογραφία της ομάδας πριν το ματς, όσο και στον αγώνα κάτω από τα δοκάρια των Μαροκινών έκατσε ο Μουνίρ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Μπόνο ένιωσε μια αδιαθεσία, εξού και δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σκηνικό ήταν τόσο αξιοπερίεργο που δεν γινόταν να μην το επιλέξουμε ως Φάση της Ημέρας και να σας το Κάνουμε Delivery παρέα με τη Wolt.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece. Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα