Ίλισιτς: Εμφανίστηκε με αυξημένο βάρος αλλά χαμογελά ξανά, γκολ στην επιστροφή του με τη Μάριμπορ (vid)

Ίλισιτς: Εμφανίστηκε με αυξημένο βάρος αλλά χαμογελά ξανά, γκολ στην επιστροφή του με τη Μάριμπορ (vid)

bet365

Η αλλαγή στην εμφάνισή του εμφανής, το χαμόγελό του ανεκτίμητο. Ο Γιόσιπ Ίλισιτς επέστρεψε στη δράση παίζοντας για πρώτη φορά με τη Μάριμπορ, σκόραρε και δείχνει να απολαμβάνει ξανά τη ζωή και το ποδόσφαιρο μετά τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Την τελευταία διετία πέρασε πολλά. Από το απόγειο της καριέρας του και τις «μαγικές» εμφανίσεις στο Champions League το 2020, στην απότομη εξαφάνισή του από το προσκήνιο παλεύοντας να αντιμετωπίσει το «τέρας» της κατάθλιψης. Ο Γιόσιπ Ίλισιτς, όμως, δεν τα παράτησε. Απλά πήρε τον χρόνο του και μια απόφαση ζωής και καριέρας, να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάριμπορ.

Ο Σλοβένος φορ επέστρεψε στη δράση, έπαιξε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Μούρα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η εικόνα του εμφανώς διαφορετική από τον παίκτη που «έλαμψε» με την Αταλάντα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω του αυξημένου βάρους. Το χαμόγελό του, όμως, έλαμψε ξανά, όταν μετά από προσωπική ενέργεια και σούπερ ντρίμπλα κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε για το τελικό 5-1, πανηγυρίζοντας με απλωμένα τα χέρια του μπροστά στην κερκίδα των φίλων της Μάριμπορ, εν μέσω αποθέωσης.

 

Τελευταία Νέα