Athens Football Festival: Έρχεται το πρώτο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Αθήνας

Newsroom
Athens Football Festival: Έρχεται το πρώτο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Αθήνας

bet365

Το πρώτο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Αθήνας, «Athens Football Festival», θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο.

Το πρώτο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Αθήνας έρχεται! Το «Athens Football Festival», θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20/11 στο Ρομάντσο και θα φιλοξενήσει εκθέσεις, καλλιτεχνές, συζητήσεις, ταινίες και παιχνίδια με μοναδικό στόχο να φέρει το κοινό πιο κοντά στο άθλημα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο Athens Football Festival, ένα πολιτιστικό Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουμε το «beautiful game».

Από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, το Romantso θα φιλοξενήσει εκθέσεις, καλλιτεχνές, συζητήσεις, ταινίες και παιχνίδια για να φέρει τους ανθρώπους κοντά σε μια μπάλα.

Στόχος του Athens Football Festival είναι να προτείνει μια άλλη ματιά στο πιο δημοφιλές άθλημα στη γη και να κάνει ένα χαρμόσυνο γεγονός. Θέλουμε αυτή η
εκδήλωση να είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν, μοιράζονται και απολαμβάνουν αυτό που είναι για εμάς πάθος και ατελείωτη έμπνευση.

Το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει σταδιακά στο Instagram @athensfootballfestival».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα