Με αναφορές στον χωρισμό με Πικέ και «καρφιά» το νέο τραγούδι της Σακίρα (vid)

Newsroom
Με αναφορές στον χωρισμό με Πικέ και «καρφιά» το νέο τραγούδι της Σακίρα (vid)

bet365

Στο καταδικασμένο ειδύλλιό της με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και στον πρόσφατο χωρισμό τους, φαίνεται πως κάνει αναφορά στο νέο της τραγούδι η δημοφιλής Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα.

Στις αρχές Ιούνη, οι φήμες για τον χωρισμό ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz επιβεβαιώθηκαν με τους Σακίρα και Πικέ να ανακοινώνουν ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. «Με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε ότι χωρίζουμε. Για το καλό των παιδιών μας που μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» έγραψα σε κοινή του ανακοίνωση.

Περίπου τέσσερις μήνες μετά και η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, με τίτλο Monotonia και στους στίχους ρίχνει τα «καρφιά» της στον έμπειρο αμυντικό της Μπαρτσελόνα με τον οποία έχει δύο παιδιά, με στίχους που «φωτογραφίζουν» την σχέση τους. «Είναι απαραίτητο αντίο. Αυτό που κάποτε ήταν απίστευτο, έγινε ρουτίνα», ακούγεται να τραγουδά στα ισπανικά. Ή «Ξέρω ότι έδωσα περισσότερα από εσένα».

Η μουσικός γνώρισε τον Ισπανό στόπερ το 2010, όταν γύρισαν το μουσικό βίντεο για τον ύμνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Έμειναν μαζί 11 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά. Η Σακίρα μάλιστα πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος του γάμου της με τον Πικέ.

«Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω για να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο η 45χρονη τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι με στίχους όπως: «Τους ανθρώπους με δύο πρόσωπα δεν υποστηρίζω Εγώ που έβαζα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα… Πώς ήμουν τόσο τυφλή, σε συγχαίρω, πόσο καλά προσποιήθηκες».

 

Τελευταία Νέα