The Last... Chance

Newsroom
The Last... Chance
Οι ευρωπαϊκές βραδιές είναι γεμάτες θέαμα και τα πιο ψαγμένα στοιχεία, που θα μπορούσες να φανταστείς είναι εδώ!

Η ώρα για την καθιερωμένη βόλτα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, για παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την Καραμπάγκ, ηττήθηκε και βρίσκεται ένα βήμα από τον αποκλεισμό στο Europa League. Μόνο με νίκη θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλύτερο από την 3η θέση.

Πάντως, δεν είναι μόνο ότι τρέχουν το χειρότερο αρνητικό σερί χωρίς νίκη στην ιστορία του, αλλά δεν έχουν κερδίσει και κανένα από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη, σερί που είναι το 2ο χειρότερο έπειτα από εκείνο των 16 αγώνων, που τελείωσε το 2004… Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν κερδίσει μόλις 1 από τα 11 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση και αφήνουν την ελπίδα ζωντανή... Στο 4.10 η νίκη για τον Ολυμπιακό, στο 1.90 η διπλή ευκαιρία Χ2.

bwincampaignn

Μόνο ήττες η Ίντερ στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο Μιλάνο και τώρα υποδέχεται την Ίντερ, με στόχο να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η παράδοση είναι με το μέρος των «μπλαουγκράνα», που δεν έχουν ηττηθεί ούτε μία φορά στο γήπεδό τους από τους «νερατζούρι», στις 5 φορές που τους υποδέχθηκαν για το Champions League. Δεν δέχθηκαν καν γκολ, μάλιστα, στις 4 από αυτές!

Το Camp Nou έχει αποδειχθεί η πιο αφιλόξενη έδρα για την Ίντερ… Τα καλά νέα για την Μπαρτσελόνα συνεχίζονται, καθώς έχει γνωρίσει μόλις 1 ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε ιταλικές ομάδες στη Βαρκελώνη (0-3 από τη Γιουβέντους το 2020), ενώ η Ίντερ κέρδισε για τελευταία φορά επί ισπανικού εδάφους το 2004 (5-1 τη Βαλένθια). Τέλος, η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόλις 3 από τα 44 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, με όλες τους να έρχονται με τον Κούμαν στον πάγκο! Ο Ολλανδός αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν και ο Τσάβι προσπαθεί να τη βάλει ξανά στο σωστό δρόμο. Θα τα καταφέρει; Στο 1.43 βρίσκουμε τον άσο.

Κορυφαία ειδικά στο Champions League!

Γκαλτιέ όπως... Αντσελότι

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπενφίκα, με στόχο να ισοφαρίσει ή να σπάσει διάφορα ρεκόρ. Έχοντας κερδίσει και τα 5 τελευταία της ματς στο Παρίσι, χρειάζεται άλλη μία νίκη, προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου από το 2014, ενώ ο Κριστόφ Γκαλτιέ έγινε ο πρώτος προπονητής της μετά τον Ουνάι Έμερι (το 2016), που δεν χάνει κανένα από τα 3 πρώτα του ματς στη διοργάνωση.

Έχοντας κερδίσει, μάλιστα, το μοναδικό που έδωσε εντός έδρας, ο Γάλλος θα ισοφαρίσει την επίδοση του Κάρλο Αντσελότι από το 2012, φτάνοντας στη νίκη και στα 2 πρώτα του ματς στο Parc des Princes. Ρεκόρ κυνηγάει και ο απίθανος Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος χρειάζεται άλλο ένα γκολ, για να ξεπεράσει τον Καβάνι (έχουν από 30 γκολ) και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί στο Champions League. Στο ανανεωμένο Build A Bet βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 να κερδίσει η Παρί την Μπενφίκα και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Εμπαπέ.

Η Ιταλία... τρομάζει την Τσέλσι

Μεγάλο ματς στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν έρχεται με φόρα από τη νίκη επί της Γιουβέντους και θα ψάξει εκδίκηση για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Τσέλσι. Η τελευταία έχει να κερδίσει επί ιταλικού εδάφους από το 2003, όταν επιβλήθηκε με 4-0 της Λάτσιο, και από τότε δεν έχει πανηγυρίσει σε καμία από τις επόμενες 7 εξόδους της, γνωρίζοντας την ήττα σε 6 περιπτώσεις. Οι «μπλε» ηττήθηκαν στην πρώτη φετινή τους έξοδο στο Champions League, στο ματς που αποδείχθηκε το τελευταίο του Τούχελ στον πάγκο (1-0 από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ) και τώρα θέλουν να αποφύγουν το αρνητικό ρεκόρ, καθώς ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν χάσει συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Στο 3.10 προσφέρεται ο άσος, ενώ το διπλό στο 2.25.

Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τα κορυφαία σερί και ρεκόρ

Το νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League έχει φτάσει στα 5 παιχνίδια και είναι το κορυφαίο της από το 2015. Οι «μερένγκες», μάλιστα, μετράνε 4 σερί εκτός έδρας νίκες στους ομίλους, χωρίς να δεχθούν ούτε ένα γκολ. Πρέπει να γυρίσουμε ξανά στο 2015, για να βρούμε 5 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες τους μακριά από τη Μαδρίτη, ξανά τότε με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο. Θα κάνει ξανά ανάλογη επίδοση ο Ιταλός; Ενισχυμένη απόδοση στη νίκη της Ρεάλ από το πρώτο ημίχρονο.

Ενισχυμένο παρολί* στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η Νάπολι μπορεί να γίνει μόλις η 4η ιταλική ομάδα, που θα φτάσει τα 10 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Champions League. Αν δεν ηττηθεί, φυσικά, από τον Άγιαξ. Η ομάδα του Σπαλέτι έχει κάνει το απόλυτο στον όμιλο, σκοράροντας 13 γκολ, επίδοση με την οποία ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ της Γιουβέντους, η οποία είχε πετύχει 14 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές το 1995. Το «4 στα 4», μάλιστα, έχουν κάνει μόνο 2 ιταλικές ομάδες στο παρελθόν: η Γιουβέντους και η Μίλαν. Θα τα καταφέρει η Νάπολι κοντά στον Άγιαξ; Στο 1.58 ο άσος.

Η Μάντσεστερ Σίτι εντυπωσιάζει σε όλες τις διοργανώσεις και ετοιμάζεται να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στην Κοπεγχάγη. Τα πράγματα, πάντως, είναι πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνουν για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόλις 1 από τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στους ομίλους του Champions League (από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2013). Στο 1.77 το ευρωπαϊκό χάντικαπ +2 για την Κοπεγχάγη.

Κανένα από τα 31 τελευταία της ματς στους ομίλους του Champions League δεν έχει χάσει η Μπάγερν, φτάνοντας 28 φορές στη νίκη! Αυτό το σερί αποτελεί και το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Οι Βαυαροί έχουν πετύχει 10 συνεχόμενες νίκες και χρειάζονται άλλη μία, για να σπάσουν ακόμη ένα ρεκόρ. Αφού σκόρπισαν την Πλζεν στο πρώτο ματς, ταξιδεύουν στην Τσεχία, όπου οι γηπεδούχοι δεν έχουν κρατήσει ποτέ το μηδέν στη διοργάνωση, δεχόμενοι συνολικά 22 γκολ σε 10 ματς. Τελευταία τους νίκη μπροστά στο κοινό τους τον Δεκέμβριο του 2018 (2-1 τη Ρόμα). Στο 1.52 το διπλό από το πρώτο ημίχρονο για την Μπάγερν.

Build A Bet σε Champions, Europa & Conference League!

Η Μαρσέιγ συνεχίζει να απογοητεύει εκτός έδρας στο Champions League, καθώς έχει χάσει και τα 9 τελευταία της παιχνίδια. Αν ηττηθεί και από τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, τότε θα γίνει μόλις η 6η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης με 10+ ήττες μακριά από το γήπεδό της. Οι Μασσαλοί, μάλιστα, δεν έχουν σκοράρει σε καμία από τις 5 προηγούμενες εξόδους τους… Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, έχουν κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους στους ομίλους του Champions League και θα προσπαθήσουν να γίνουν η πρώτη πορτογαλική ομάδα, που φτάνει σε 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες! Στο 2.15 ο άσος.

bwin Quick Hits

  • Στις 3 τελευταίες περιπτώσεις που η Σαχτάρ φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, σημειώθηκαν συνολικά 14 τέρματα. Στο 2.15 το over 3,5.
  • Η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει και τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League με μηδέν παθητικό. Η Σεβίλλη από την άλλη, δεν έχει σκοράρει για 273 λεπτά μακριά από το γήπεδό της στη διοργάνωση. Στο 2.65 βρίσκουμε το combo του άσου με n/g.
  • Μόλις 1 από τα 9 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση δεν κατάφερε να κερδίσει η Ατλέτικο. Θα βάλει τέλος στο κακό σερί κόντρα στην Μπριζ; Στο 1.46 ο άσος, στο 2.70 η διπλή ευκαιρία Χ2 για τους εντυπωσιακούς Βέλγους.
  • Η Φέγενορντ έχει κερδίσει τα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα της, ενώ δεν έχασε κανένα από αυτά. Σε αυτό το σερί, μάλιστα, πέτυχε 33 γκολ. Επόμενος αντίπαλός της στο Ρότερνταμ η Μίντιλαντ. Στο 1.62 ο άσος, στο 2.15 αν το συνδυάσουμε με over.
  • Στα 14 παιχνίδια έχει φτάσει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Μπόντο Γκλιντ εντός έδρας στην Ευρώπη. Αν κερδίσει και την Άρσεναλ τώρα, θα πιάσει την επίδοση της Μπαρτσελόνα από το 2017. Η τελευταία ομάδα, μάλιστα, που είχε να δείξει ανάλογο σερί, χωρίς να αγωνίζεται σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα, ήταν η Ντινάμο Κιέβου με 15 νίκες το 1977! Απόδοση 6.00 να κάνουν την έκπληξη οι γηπεδούχοι.
  • Κανένα από τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη δεν κατάφερε να κερδίσει η Αούστρια Βιέννης, επίδοση που αποτελεί τη χειρότερη στην ιστορία της. Θα το εκμεταλλευτεί η Βιγιαρεάλ, για να φτάσει στη νίκη; Στο 1.62 το διπλό.
  • Η Άλκμααρ συνεχίζει να το… αφήνει για το τέλος, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στο Conference League, που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της από το 75’ και μετά. Στο 2.05 να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
  • Σε κανένα από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν η Ναντ. Στο 1.75 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.
  • Το εντός έδρας αήττητο σερί της Μπέτις στους ομίλους του Europa League έχει φτάσει στα 10 ματς και υποδέχεται τη Ρόμα με στόχο τη νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση. Η ομάδα του Μουρίνιο έρχεται από 2 εκτός έδρας ήττα στη σειρά στη διοργάνωση και 3 έχει να κάνει από τον Μάρτιο του 1993. Το θετικό για τους Ρωμαίους είναι ότι έχουν σκοράρει και στα 22 τελευταία ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ένα σερί που ξεκίνησε από το 2018 και συνεχίζεται. Στο 1.71 το g/g.
  • Η Σέλτικ έχει κρατήσει μόλις 1 φορά το μηδέν στα 23 προηγούμενα παιχνίδια της στην Ευρώπη (στο 2-0 επί της Φερεντσβάρος το 2021). Σε αυτό το σερί έχει δεχθεί συνολικά 55 τέρματα, ενώ μετράει 6 διαδοχικές ήττες εντός έδρας στο Champions League και με άλλη μία θα ισοφαρίσει το αρνητικό σερί τη Μονακό (7 ήττες την περίοδο 2017-18). Η Λειψία από την άλλη έχει ηττηθεί στις 6 από τις 8 προηγούμενες εξόδους της στη διοργάνωση, ενώ σε αυτά τα 8 ματς σημειώθηκαν συνολικά 36 γκολ! Στο 2.40 το over 3,5.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα