ΓεροΓιοβάισα: Το σερί συνεχίζεται...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Το σερί συνεχίζεται...

bet365

Το σερί καλά κρατεί, γι΄αυτό και ο γεροΓιοβάισα ξέφυγε και πάει να τα πάρει όλα! Build A Bet και ντέρμπι στο δελτίο του σοφού.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη από τα απίθανα που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, μπήκαμε με το δεξί και στη EuroLeague. Tρελάθηκε ο σοφός και αν συνεχίσει έτσι, τότε θα πάρει τον Υπερσιβηρικό για την Ουλάν Ουντέ! Γούρι έφερε το Build A Βet και δεν είμαι αχάριστος, θα συνεχίσω σε αυτό το μοτίβο. Ντερμπάκι αποδείξεων στην Αγγλία, όπου η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ. Μπορούν οι Gunners την κούπα; Απόδειξη. Εγω πάντως λέω όχι... Οι Λονδρέζοι δεν έχουν κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα 13 τελευταία τους ματς στο ζευγάρι, με την ομάδα του Κλοπ να σκοράρει συνολικά 39 τέρματα! Στηρίζω το: πρώτο γκολ Άρσεναλ/Γκολ και οι 2 ομάδες/Ισοπαλία με απόδοση στο 7.00.

Ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους. Οι δυο τους αρκέστηκαν σε δυο ισοπαλίες πέρυσι και έχουν να φτάσουν αυτό το σερί στις 3 από το 1973. Γιατί να μη συμβεί και φέτος; Κουρασμένες από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, χωρίς διάθεση για ρίσκα και η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.40.

Να κλείσουμε με Super League; Θέλετε; Ναιιιιι! Ο σοφός βλέπει νίκη του Άρη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μπορεί η Ενωση να έχει το μομέντουν, όμως οι γηπεδούχοι εντός βγάζουν ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Πιέζουν, κυκλοφορούν καλύτεροι, δημιουργούν φάσεις κι έχω την αίσθηση πως η ομάδα του Αλμέιδα θα τα βρει σκούρα. Πάμε λοιπόν με τον άσο στο 2.75!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα