Τα αδέρφια Σκόνδρα έπαιξαν αντίπαλοι στο φιλικό του ΠΟ Φύκης με την Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

Newsroom
 Τα αδέρφια Σκόνδρα έπαιξαν αντίπαλοι στο φιλικό του ΠΟ Φύκης με την Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

bet365

Ο Γιάννης και Νίκος Σκόνδρας «κέρδισαν» τον Απόστολο Σκόνδρα σε φιλικό παιχνίδι που μάλιστα σκόραρε ο δεύτερος εκ των τριών αδερφών.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν την Τρίτη (27/9) η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο ΠΟ Φύκης, όπου η ομάδα της Γ' Εθνικής επικράτησε 1-0 εκείνη της Super League 2. Σε έναν αγώνα που συνέβη ένα περιστατικό που διεκδικεί τον τίτλο του «μοναδικού» για τα σύγχρονα δεδομένα του ποδοσφαίρου μας και δη του επαγγελματικού, έστω κατά το ήμισυ των clubs. Ποιο είναι αυτό; Επαιξαν ταυτόχρονα τρία αδέρφια, οι δύο εναντίον του άλλου και πιο συγκεκριμένα τα αδέρφια Σκόνδρα!

Ο Γιάννης Σκόνρας που μέχρι πέρσι ήταν στη Λαμία και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Χάμιλτον πήγε πρόσφατα στον ΠΟ Φύκης, όπου έχει για συμπαίκτη τον Νίκο Σκόνδρα, ο οποίος σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης και είναι από πέρσι στην ομάδα. Απέναντί τους βρέθηκε ο Απόστολος Σκόνδρας που μετά από μία διετία στη Βέροια υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στην Αναγέννηση Καρδίτσας (παλαιότερα ήταν για επτά σεζόν στον ΠΑΣ) και έτσι οι τρεις τους εμφανίστηκαν σε ένα ματς, έστω και φιλικό.

Μάλιστα το μοναδικό του γκολ πέτυχε μέλος της οικογένειας, αφού ο Νίκος Σκόνδρας σκόραρε στο 60' και χάρισε τη φιλική νίκη στον ΠΟ Φύκης.

 

Τελευταία Νέα