Copa Libertadores: Αποκλεισμός της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα μετά από 1.109 ημέρες

Copa Libertadores: Αποκλεισμός της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα μετά από 1.109 ημέρες

Σωτήρης Μυκονίου
Copa Libertadores: Αποκλεισμός της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα μετά από 1.109 ημέρες

bet365

Η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα έμεινε σήμερα τα ξημερώματα στο 2-2 μέσα στην έδρα της κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε κι έτσι αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Copa Lidertadores.

Η ομάδα του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, είχε ηττηθεί με 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε και προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή στον δεύτερο αγώνα, όμως μάταια. Ο Γκουστάβο Σκάρπα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 3ο λεπτό βοηθώντας τους να ισοφαρίσουν νωρίς το σκορ του πρώτου αγώνα. Η αποβολή όμως του Μουρίλο Τσερκέιρα στο 45+3', ο οποίος παρ' ότι είναι σέντερ δεν είχε αντικρίσει καν κάρτα στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια με την βραζιλιάνικη ομάδα στην διοργάνωση αυτή, ανάγκασε το σύνολο του Άμπελ Φερέιρα να παίξει με αγωνιστικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο μισό του αγώνα.

Παρ' όλα αυτά, η Παλμέιρας ήταν εκείνη που σκόραρε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αφού ο Γκουστάβο Γκόμες στο 55ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Ατλέτικο Παραναένσε αντέδρασε άμεσα και μείωσε σε 2-1 στο 64ο λεπτό με τον Πάμπλο, για να έρθει στο 85' ο Τέρανς και να ισοφαρίσει σε 2-2 σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι. O 73χρονος βραζιλιάνος τεχνικός έγινε ο δεύτερος τεχνικός με τους περισσότερους τελικούς στην ιστορία της διοργάνωσης με 4 (μαζί με τους Λουίς Κουμπίγια και Ρομπέρτο Σκαρόνε), πίσω μόνο από τον Κάρλος Μπιάνκι που έχει φτάσει σε 5.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποκλείστηκε η Παλμέιρας στο Copa Libertadores μετά από 1.109 μέρες (!!), αφού έχει κατακτήσει τις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Τελευταία φορά την είχε αποκλείσει η Γκρέμιο τον Αύγουστο του 2019 στα προημιτελικά. Μάλιστα παρά τον αποκλεισμό της η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα μετράει 27 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να χάσει στην διοργάνωση, όταν σκοράρει πρώτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα