Δούκας: Αποκλείστηκε αήττητος από τα προκριματικά του Futsal Champions League

Newsroom
Δούκας: Αποκλείστηκε αήττητος από τα προκριματικά του Futsal Champions League

bet365

Ο Δούκας ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στον 5ο προκριματικό όμιλο του Futsal Champions League, όμως έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Piast Gliwice και αποκλείστηκε.

Αν και τερμάτισε αήττητος, ο νταμπλούχος Δούκας δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του UEFA Futsal Champions League.

Αν και ολοκλήρωσε τους αγώνες του στον 5ο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Champions League χωρίς ήττα στο κλειστό του Κορυδαλλού, ο Δούκας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και φέτος ο ΑΣΕΔ αποκλείστηκε στην διαφορά τερμάτων. Οι λεπτομέρειες έκριναν ξανά τα πάντα και δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Γιάννη Μοστριού που έμεινε με την γλυκόπικρη γεύση ότι έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Πολωνίας Piast Gliwice ο Δούκας ήθελε μόνο τη νίκη, αφού η ισοπαλία τον άφηνε δεύτερο στην ισοβαθμία στους επτά πόντους. Όπερ και εγένετο, με το τελικό 2-2 να δίνει το εισιτήριο στους φιλοξενούμενους.

Στην πρεμιέρα, ο Δούκας είχε νικήσει 4-2 την Nistru-Chișinău από τη Μολδαβία και την 2η αγωνιστική επιβλήθηκε με ανατροπή 8-2 της Technion Haifa από το Ισραήλ.

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

1. Piast Gliwice (POL) 7β. (12-2) +10 γκολ
——————————————-
2. ΑΣΕ Δούκα 6β. (14-6) +8 γκολ
3. Nistru Chişinău (MDA) 3β. (10-10)
4. Technion Haifa (ISR) 0β. (2-20)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα