Πόλεμος στην Ουκρανία: To Λβιβ - Μέταλιστ είχε τρεις διακοπές για λόγους ασφαλείας και ολοκληρώθηκε μετά από 4,5 ώρες!

Βασίλης Μπαλατσός
Πόλεμος στην Ουκρανία: To Λβιβ - Μέταλιστ είχε τρεις διακοπές για λόγους ασφαλείας και ολοκληρώθηκε μετά από 4,5 ώρες!

bet365

Η αναμέτρησης της Λβιβ με τη Μέταλιστ είχε τρεις διακοπές για εκκένωση του γηπέδου μετά από σειρήνες επιδρομών αλλά ολοκληρώθηκε μετά από 4,5 ώρες.

Έξι μήνες μετά την εισβολή των Ρώσων και εν μέσω πολέμου το πρωτάθλημα της Ουκρανίας ξεκίνησε και πάλι με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να δίνει το «πράσινο» φως. Ίσως μετά την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης της Λβιβ με τη Μέταλιστ ίσως θα πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση.

Από το ζέσταμα μέχρι τη λήξη του ματς της «Ukraina Stadium» η σειρήνα για εναέρια επιδρομή των Ρώσων ήχησε τέσσερις φορές και ο αγώνας σταμάτησε τρεις φορές με τα μέλη των ομάδων να πηγαίνουν μαζί στο πλησιέστερο καταφύγιο. Ο αγώνας μετά τον πρώτο συναγερμό ξεκίνησε στις 15:04 και διεκόπη για πρώτη φορά στις 15:45. με το χρονόμετρο στο 43' και το σκορ στο 1-1. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, όμως οι δυο ομάδες έπαιξαν μόλις επτά αγωνιστικά λεπτά (50') μέχρι να ηχήσουν εκ νέου οι σειρήνες.

To ματς συνεχίστηκε μετά περίπου μια ώρα, όμως διεκόπη για τρίτη και τελευταία φορά στο 78' και μετά από 40 λεπτά οι ομάδες επέστρεψαν για να τελειώσουν το παιχνίδι τους. Μετά από 4 ώρες και 23 λεπτά το ματς ολοκληρώθηκε στις 19:27 με την Μέταλιστ να κερδίζει με 2-1, γεγονός φυσικά που έχει μηδαμινή σημασία για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάστηκε να τρέξουν στα καταφύγια τέσσερις φορές...

 

Τελευταία Νέα