ΕΠΟ: Η συνάντηση του Μπαλτάκου με τον Τσέφεριν και η... ατζέντα της κουβέντας τους

Newsroom
ΕΠΟ: Η συνάντηση του Μπαλτάκου με τον Τσέφεριν και η... ατζέντα της κουβέντας τους

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε συνάντηση και με τον ισχυρό άνδρα και ομόλογό του στην ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ στη συνάντηση συζητήθηκαν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα σχετιζόμενα με το ελληνικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν ένα από τα θέματα της ατζέντας στο Μαξίμου (δηλαδή στη συζήτηση Μητσοτάκη με Τσέφεριν) και στη συζήτηση των δύο πλευρών είχε να κάνει με το ότι η Ελλάδα, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία είναι πιθανό να ετοιμάζουν κοινό φάκελο για να αιτηθούν τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030.

Και αυτό υπό την έννοια του να προκύψει η σχετική στήριξη από την πλευρά της UEFA προς την Ελλάδα και την ΕΠΟ. Ο Τσέφεριν φυσικά είχε συνάντηση και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έγινε κουβέντα για αρκετά ζητήματα. Στη συνάντηση στο Μαξίμου ήταν και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της UEFA, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Σε ό,τι αφορά επίσης στη συνάντηση του Μπαλτάκου με τον Τσέφεριν ο πρόεδρος της UEFA τον ενημέρωσε για το τι ειπώθηκε νωρίτερα στο Μάξιμου. Του τόνισε πως η UEFA πάντα και παντού, σε όλη την Ευρώπη, στηρίζει τα μέλη της, δηλαδή τις Ομοσπονδίες. Οι δύο άνδρες ακόμα είπαν πως η συζήτησή τους θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη) στην Κωνσταντινούπολη που γίνεται η κλήρωση του Champions League.

 

Τελευταία Νέα