Σεντ Ετιέν - Χάβρη 0-6: Ιστορική συντριβή για τους Στεφανουά των... οκτώ παικτών

Newsroom
Σεντ Ετιέν - Χάβρη 0-6: Ιστορική συντριβή για τους Στεφανουά των... οκτώ παικτών

bet365

Η Σεντ Ετιέν γνώρισε ατιμωτική συντριβή από τη Χάβρη στο «Ζοφρουά Γκισάρ», καθώς ηττήθηκε με 6-0! Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Στεφανουά.

Ο υποβιβασμός στη Ligue 2 φαίνεται πως δεν ήταν ο... πάτος του βαρελιού για τη Σεντ Ετιέν. Οι Στεφανουά γνώρισαν ιστορικό διασυρμό από την Χάβρη στο «Ζοφρουά Γκισάρ», καθώς έχασαν με το ατιμωτικό 6-0. Πρώτη φορά στην ιστορία του γαλλικού κλαμπ που ηττήθηκε με διαφορά έξι τερμάτων μέσα στην έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με οκτώ παίκτες, με τον Μπριανκόν να βλέπει δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά (31' -37') και τους Καφάρο - Γκριν να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και σκόραραν έξι φορές από το 51' μέχρι το 84'. Ο Σαϊντού Σο που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν η ομάδα του έπαιζε ήδη με εννέα ποδοσφαιριστές.

Με αυτές τις τρεις αποβολές η Σεντ Ετιέν έφτασε τις πέντε σε τέσσερις αγωνιστικές της Ligue 2. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι Στεφανουά έχουν απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -1 βαθμό, καθώς ξεκίνησαν τη σεζόν με -3 λόγω της εισβολής των οπαδών στο μπαράζ με την Οσέρ.

 

Τελευταία Νέα