Ποδοσφαιριστής στη Μαλαισία έκανε θέατρο επιπέδου... Νεϊμάρ για καθυστερήσεις (vid)

Newsroom
Ποδοσφαιριστής στη Μαλαισία έκανε θέατρο επιπέδου... Νεϊμάρ για καθυστερήσεις (vid)

bet365

Ο ποδοσφαιριστής Πέρακ, Σάντεϊ Αφολάμπι, έκανε... πρωτοφανές θέατρο στον αγώνα της ομάδας του με την πρωτοπόρο της Premier League Μαλαισίας Κελεντάν και οι αντίπαλοι του πήγαν να τον βγάλουν σηκωτό από το γήπεδο.

H προτελευταία της Premier League Μαλαισίας Πέρακ κέρδιζε με 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου, Κελεντάν και ο ποδοσφαιριστής Σάντεϊ Αφολάμπι προσπάθησαν να κάνει καθυστρερήσεις με έναν αν μη τι άλλο κωμικό τρόπο. Στο 86' άρχισε να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων και σε έναν αντίπαλο, ο οποίος τον ακούμπησε και ο Νιγηριανός έπεσε σαν να έπαθε... ηλεκτροπληξία.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός άρχισε να κυλάει στον αγωνιστικό χώρο σαν τον... Νεϊμάρ, οι παίκτες της Κελεντάν πλησίασαν να δουν αν είναι καλά και όταν διαπίστωσαν πως κάνει θέατρο προσπάθησαν να τον βγάλουν σηκωτό από τον αγωνιστικό χώρο. Για την ιστορία η η ομάδα του Αφολάμπι διατήρησε το υπέρ της 2-1 μέχρι τέλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα