Με έξοδα της Ζίμπρου θα επιτρέψει ο Φαν Ιπέρεν στην Ολλανδία

Newsroom
 Με έξοδα της Ζίμπρου θα επιτρέψει ο Φαν Ιπέρεν στην Ολλανδία

bet365

Ο πρώην μπακ της ΑΕ Καραϊσκάκης που βρίσκεται σε κώμα στη Μολβαδία, θα μεταφερθεί με ειδικό αεροπλάνο στη χώρα του ώστε να συνεχίσει εκεί τη νοσηλεία του.

Η περιπέτεια του Ντόνι Φαν Ιπέρεν συγκλονίζει, καθώς ο Ολλανδός μπακ που έπαιζε πέρσι στην ΑΕ Καραϊσκάκης και φέτος είναι στη Ζίμπρου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε κώμα, μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο πορτιέρε σε αγώνα του πρωταθλήματος Μολδαβίας.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του που μετέβη στο Κισινάου θέλησε να τον μεταφέρει στη χώρα του ώστε να έχει καλύτερη περίθαλψη, όμως το συγκεκριμένο εγχείρημα συναντούσε δυσκολίες επειδή ο 27χρονος είναι ανασφάλιστος στην πατρίδα του καθώς εργάζεται στη Μολδαβία. Ο σύλλογός του εξέφρασε την πρόθεση να καλύψει όλα τα έξοδα της νοσηλείας του και τελικά φαίνεται πως βρέθηκε λύση.

Αυτό ανέφερε σήμερα (10/8) ο Γκριγκόριε Ζαπουλίε, διευθυντής της νευρολογικής κλινικής που παρακολουθεί τον άτυχο ποδοσφαιριστή. «Θα μεταφερθεί στην Ολλανδία μετά από αίτημα των οικείων του και με ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο. Εδειξε να αντιδρά ο οργανισμός του όταν ήρθαν οι συγγενείς του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Αυτό είναι καλό σημάδι, αλλά τα πάντα παραμένουν θολά. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Μολδαβία τον Φαν Ιπέρεν θα συνοδεύσουν στην πτήση δύο γιατροί/νοσηλευτές και μόνο ένα μέλος της οικογενείας του, καθώς για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπούν περισσότερα άτομα στην πτήση. Στέλεχος της Ζίμπρου από την πλευρά του επιβεβαίωσε ότι το club θα καλύψει τα έξοδα, όμως δεν θέλησε να αναφέρει το ποσό που θα χρειαστεί.

 

Τελευταία Νέα