Γερο-Γιοβάισα: Με τα «κανόνια» της Λίβερπουλ και τα... άσφαιρα της Έβερτον

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Με τα «κανόνια» της Λίβερπουλ και τα... άσφαιρα της Έβερτον

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα συνεχίζει με φόρα στην έναρξη της νέας Premier League και κοίταξε στοιχηματικά δυο από τα πιο δυνατά παιχνίδια της ημέρας σε Λονδίνο και Μέρσεϊσαϊντ.

Καλημέρα φίλοι μου!

Πείτε μου, όχι πείτε μου, δεν ξεκινήσαμε ωραία και καλά; Δεν μας δικαίωσε η δουλεμένη ομάδα του Αρτέτα; Δεν μας δικαίωσε και ο Ράμσντεϊλ που νά 'ναι καλά το παλικάρι όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν παθητικό που είπαμε από χθες το μεσημέρι; Ταμείο στην πρεμιέρα της Premier και δεν ήταν καν το... πρώτο πιάτο! Γιατί σήμερα έρχεται φουλ πρόγραμμα.

Στα... φρέσκα κουλούρια και η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να μην υπολογίσει κάποιος την... firepower που λένε και στο χωριό μου, της Λίβερπουλ στη γραμμή κρούσης.

Οι παίκτες του Κλοπ... πληρώνουν καλά για να κάνουν εκκίνηση στα γκολ από την πρεμιέρα της σεζόν, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να εντοπίζεται στο 1,95 για anytime σκόρερ και στο 3,60 για το πρώτο τέρμα της Λίβερπουλ στη νέα Premier League. Και για όσους... ψήθηκαν με τον Ντάργουιν Νούνιες και τις κινήσεις του στην περιοχή μετά απ' όσα είδαμε στο Community Shield με την Σίτι, ο Ουρουγουανός είναι στο 2,15 για γκολ οποιαδήποτε στιγμή και στο 4,00 για το πρώτο!

Το απόγευμα η Τσέλσι φιλοξενείται από την Έβερτον σε μια αρκετά ζόριξη εξόρμηση για το σύνολο του Τόμας Τούχελ. Τα «ζαχαρωτά» θα πρέπει ν' αποδείξουν ότι δεν βρίσκονται στην περσινή... σύγχυση και οι «μπλε» θα πρέπει να το πιστέψουν αυτό για να βγάλουν σοβαρότητα.

Με τον Ριτσάρλισον να έχει φύγει και τον ΚάλβερτΛιούιν να είναι τραυματίας, η Τσέλσι ίσως και να μπορεί να ποντάρει στην απαραβίαστη εστία της, μια επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2,10 για να μη μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα ο Μεντί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα