Κιελίνι: Η τρομερή έμπνευση με το σουτ από απόσταση και η αστεία αντίδρασή του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κιελίνι: Η τρομερή έμπνευση με το σουτ από απόσταση και η αστεία αντίδρασή του (vid)

bet365

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι λίγο έλειψε να πετύχει το καλύτερο γκολ της καριέρας του από μια έμπνευση της στιγμής, έχοντας εκπλαγεί ακόμα κι εκείνος με την πορεία που πήρε το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό!

Η Los Angeles FC συνεχίζει σαν... τρένο φτάνοντας στην τέταρτη διαδοχική νίκη μέσα στον Ιούλιο, επικρατώντας 2-1 των Seattle Sounders τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τα γκολ πέτυχαν οι Οπόκου και Βέλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε με αλλαγή στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ, ο Κιελίνι ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε στο 72' από τον Ιμπεάγκα.

Ο Ιταλός αμυντικός στο 38ο λεπτό του παιχνιδιού και έχοντας πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, επιχείρησε ένα δυνατό αριστερό σουτ, η μπάλα έμεινε χαμηλά, κατεύνθηκε προς την εστία, όμως κόντραρε και για λίγο έφυγε δίπλα από την εστία για να πάρει κόρνερ η Los Angeles FC.

Η αντίδραση του Κιελίνι ήταν... όλα τα λεφτά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα