Φούντας: Η στιγμή που μαθαίνει ότι θα παίξει στο MLS All-Star Game (vid)

Newsroom
Φούντας: Η στιγμή που μαθαίνει ότι θα παίξει στο MLS All-Star Game (vid)

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας κλήθηκε στο All-Star Game του MLS μετά τις τρομερές του εμφανίσεις με τη DC United και το έμαθε στην προπόνηση της ομάδας, εν μέσω... πειραγμάτων και αποθέωσης από τους συμπαίκτες του.

Στο All-Star Game του NBA υπάρχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πλέον, το ελληνικό στοιχείο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και σε αυτό του MLS. Ο Ταξιάρχης Φούντας εξαργύρωσε τις τρομερές του εμφανίσεις με την DC United στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποτελώντας μέλος της επίλεκτης ομάδας του πρωταθλήματος που θα παίξει στο All-Star Game κόντρα στην αντίστοιχη της μεξικανικής Λίγκας στις 10 Αυγούστου!

Ο «Taxi», όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ, ήταν ένα από τα Coach's picks, τις επιλογές δηλάδή των προπονητών του MLS, συνέπεια απολύτως λογική μετά το φοβερό του ξεκίνημα με τη DC United, με την οποία μετράει εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε έντεκα συμμετοχές ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συνεισφοράς τερμάτων για πρωτοεμφανιζόμενο του MLS.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου φρόντισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή που ο Έλληνας επιθετικός μαθαίνει για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση, κοιτώντας το matrix του γηπέδου μαζί με τους συμπαίκτες του την ώρα της προπόνησης.

Στην ίδια ομάδα με τον Φούντα θα είναι μεταξύ άλλων και οι σταρ της Λίγκας, Κάρλος Βέλα και Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του MLS για τον Φούντα:

«Φτάνοντας στην περιφέρεια της Columbia στα μέσα Απριλίου, ο Φούντας αποτελεί αποκάλυψη για την επίθεση της DC, σκοράροντας πέντε φορές στα εννέα ματς που άρχισε βασικός και σημειώνοντας συνολικά εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε έντεκα ματς. Ο Φούντας μετράει τρία παιχνίδια με πάνω από ένα γκολ και είναι μόνο ένας από τους πέντε παίκτες που το έχουν πετύχει φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα